Izvor:
19.03.2017 u 02:25
0

ŠTO VIŠE, TO BOLJE: Evo kako da izbegnete preranu ejakulaciju!

Iako ovo ne mora da bude zaista ozboljan problem u svakom slučaju nije loše znati nekoliko trikova pomoću kojih se može odložiti orgazam, i obezbediti više vremena i lepšoj polovini da uživa u odnosu.

Tehnika stani-kreni. Seks je "timska igra", a kod ove tehnike bitan je razgovor s partnerkom. Radi se o tome da, kad prilikom seksa osetite da biste mogli da ejakulirate, napravite "kratku pauzu", a kad osećaj nestane nastavite dalje. Kod upotrebe ove tehnike, korisna stvar je i ako s partnerkom dogovorite sistem bodovanja kod kojeg npr. nula znači da niste uopštee uzbuđeni dok je deset znak za ejakulaciju. Na taj način ćete uz malo vežbe moći brojevima opisati u kojem se stadiju uzbuđenja kako bi zajedno na vreme mogli da smanjite intenzitet ili po potrebi nakratko stanate.

Često menjajte poze. Kao i tehnika stani-kreni, menjanje poza smanjiće vaš stepen uzbuđenosti. Kad osetite da se bližite vrhuncu, stanite i promenite pozu, što će vam pružiti dovoljno vremena da se uzbuđenje spusti na nivo koju možete da kontrolišete, a česta promena seksualnih poza začiniće seks i učiniti ga zabavnijim. Ako se odlučite za ovu tehniku, preporučujemo da koristite "Kama Sutru" i bacite se na eksperimentisanje.

Pustite je da bude gore. Ako želite da trajete duže prilikom seksa, lezite na leđa i dopustite partnerki da vas "zajaše" jer je u takvoj situaciji muški organ manje stimulisan. U dogovoru sa partnerkom krenite polako jer žestoki seks može bitno da smanji vreme koje će muškarac izdržati bez ejakulacije. Ako niste napaljeni tinejdžer, seksualni odnos možete da produžite i ako uđete u partnerku, a posle toga se neko vreme oboje ne pomerate kako bi se prilagodili na njenu toplu i vlažnu unutrašnjost.

Vežbajte "kratku igru". Pošto ste je dobro zagrejali svojim arsenalom oralnih tehnika, uđite u partnerku samo vrhom polnog organa stimulirajući njen klitoris, ali ne ulazite do kraja u nju. Posle toga prilikom seksa, usredsredite se se na kratke, plitke pokrete s kojima ćete penetrirati samo nekih 5 do 7 centimetara u nju. Kad osetite da se približavate vrhuncu, stanite nakratko dok ne osetite da ste ponovo u kontroli, a zatim nastavite sa takvim kretnjama.

Ne razmišljajte o orgazmu. Deo mozga koji je zadužen za postizanje orgazma aktivan je bez obzira da li želite da postignete orgazam ili da ga zaustavite. Bez obzira o čemu se od toga radi, čim više razmišljate o orgazmu, to je veća mogućnost da će se baš u tom trenutku dogoditi. Fokusirajte se na stvari koje se u tom trenutku događaju i odvratite misli od orgazma, to će vam pomoći da produžite zajedničko druženje.

Izvor:srbijadanas.com
Foto: weloversize.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter