parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

IZBEGNITE BESPOTREBNE SVAĐE: Ovo su saveti za uspešan brak!

 

Loša komunikacija je razlog zbog kojeg velik broj brakova ima problema. Umesto da se zapitaju šta je problem, partneri međusobno pretpostavljaju što drugi misli.

Bračni terapeuti tvrde da se ti nesporazumi gomilaju i uzrokuju česte bespotrebne svađe.

Pokoji kilogram viška može predstavljati problem, no ne na način na koji vi to mislite

Ljudsko telo menja se s godinama, stoga pokoji kilogram viška nije nova pojava. Žene se time previše zamaraju te iz tog razloga ne mogu uživati u vođenju ljubavi jer se pribojavaju partnerove reakcije. Muškarcima je, međutim, vrlo važan polni odnos, a žene bi se pritom trebale fokusirati samo na ono što im se najviše sviđa na njima, nezavisno kojem delu tela se radi.

Pazite na svoje zdravlje zato što na taj način čuvate i brak

Razlog zbog kojeg su poroci izrazito opasni jesu ti da zavisnik ne razmišlja ni o čemu drugom osim o tome. Na taj se način često događaju i situacije u kojima partneri skrivaju svoju zavisnost, lažu ili zavlače.

Razlike među polovima ne bi trebale stajati na putu do sreće

Podela na muške i ženske poslove više ne postoji, već duže vreme. U uspešnoj vezi oba bi partnera trebala podjednako nositi teret za porodicu, a ako treba, ponekad i zameniti uloge. Tako muškarac ponekad može čuvati decu, a žena biti ta koja zarađuje za život.

Ako ste oprostili preljubu, ne spominjite ga više

Preljubu može uništiti vezu u kratkom roku i potrebno je puno truda i rada kako bi i opstao. No ako je partner već odlučio oprostiti preljubu, ne bi ga trebao više ni spominjati, posebno kada ste društvu. Sarkastične primedbe i komentari o prošlosti uništiće brak jer su one dokaz da niste spremni za novi početak.

Ne postoji savršeni par

Parovi često znaju biti ljubomorni na parove za koje misle da žive savršenim životom. No, važno je biti svestan da savršenstvo ne postoji. Svako od njih ima problema i takvoj zavisti ne treba dati prostora.

 

Izvor:Kurir.rs
Foto:Twitter/MarthaWeddings

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Cetvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
13:00 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21.00 Srbija na dlanu
22:00 Parovi - Roditeljski sastanak
02:30 Parovi - Live