Izvor:
28.03.2017 u 03:45
0

SVE TAJNE ANALNOG SEKSA: Ovo godinama želite da znate, a bilo vas je sramota da pitate! (foto)

Otkrijte odgovore na najvažnija pitanja o ovakvom načinu uživanju u strasti.

Ako zaista želite da uživate u analnom seksu, potrebno je mnogo pripreme – kako fizičke, tako i psihičke. Potrebno je da postoje emocije koje će potisnuti bol i zbog kojih će neko želeti da proba analni seks, pa čak i da ga ponovi.

Psihologija analnog seksa

Razlog zbog kog muškarci vole seks je isti onaj zbog kog ga devojke ne vole. Ne samo da analni seks zbunjuje telo na fizičkom nivou, već sa sobom nosi i određene mentalne probleme. Devojke seks posmatraju u potpuno drugačijem svetlu od mušaraca.

Za njih je to način da se povežu sa muškarcem i tako pronađu zadovoljstvo u obostranom uživanju. Baš zbog toga mogu imati problem sa činjenicom da u većini slučajeva u analnom seksu uživaju samo muškarci.

Možda će se čak i zapitati zašto muškarac pronalazi zadovoljstvo u nečemu što joj izaziva bol.

Ključna stvar jeste komunikacija. Recite šta osećate i zašto uživate u analnom seksu.

Iako su pornografski filmovi danas prepuni analnog seksa, mnoge devojke neće želeti da se osećaju kao najobičniji predmet tokom seksa.

Zašto muškarci to žele?

Sprovedene su brojne studije sa ciljem da se sazna zašto muškarci toliko žude za analnim seksom. Istina je da ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, već samo brojne teorije.

Jedna takva teorija tvrdi da muškarci uživaju u analnom seksu jer ne postoji mogućnost da devojka zatrudni. Doduše, ovo seks više ne čini svrsishodnim aktom, već je u pitanju nešto što radimo samo zbog fizičkog osećaja zadovoljstva.

Muškarci podsvesno znaju da devojka sa njima nema seks sa namerom da produži vrstu.

Pojedine teorije tvrde da je za muškarce analni seks ultimativan način da im se devojka preda. To mu pruža dominanaciju nad njom.

Drugim rečima, ovo je najintimnija stvar koju devojka može da im pruži.

Story
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter