Izvor:
09.04.2017 u 16:33
0

TRČAĆE ZA VAMA: Primenite OVE trikove i ješće vam iz ruke! (foto)

Uvek se govori da iza svakog uspešnog muškarca stoji jednako uspešna žena. Zapravo, radi se o vrlo jednostavnoj stvari – upravljanjem situacijom. Ako uspete, muškim rečnikom, držati igru pod kontrolom, možete postići to da vaš muškarac uvek trči za vama.

Evo par korisnih saveta kako to postići:

Pokušajte ne činiti prvi korak.

Možete biti emancipirana žena, ali muškarci vole lov. Takođe, ne sme vas uzimati zdravo za gotovo. Ako ćete stalno poticati društvene aktivnosti, s vremenom ćete postajati sve manje njegova devojka, a sve više planer društvenog života.

Žena na početku veze ne bi trebala biti presenzualna.

Učinite fizički kontakt suptilnim, stavite mu ruku na koleno. Bez obzira na to koliko ste vi i vaš partner moderni, seks je velik korak u vezi. Jednako tako, nemojte stalno trčati za njim. Držite laganu distancu.

Činiti male stvari koje će mu pokazati da je on prva misao u vašoj glavi je dobra ideja.

Možete ga iznenaditi njegovim najdražim jelom. Ne mislimo pod tim da postanete njegov asistent, to moraju biti stvari koje radite sa zadovoljstvom za njega. Ili jednog lepog dana, možete mu, na primer oprati rublje.

Recite mu da izgleda dobro, recite mu kako su mu šale smešne i uvek naglasite njegove dobre strane.

Pomozite mu u pripremi radnog zadatka ili odevanju za posao. Dajte mu do znanja da znate dosta o modi ponekim savetom što i kako da se nekad obuče. Poanta je izgradnja međusobnog poverenja.

Žene uvek žele znati na čemu su i kakva će biti budućnost.

Muškarci ne vole taj oblik pritiska – oni radije uživaju u trenutku. Stoga mu nemojte pričati stalno o tome da su svi vaši prijatelji već venčani i imaju decu jer to bi ga moglo uplašiti. Naravno da je za vezu potrebno puno i zato ovo treba shvatiti tek kao male savete što i kako napraviti da bi vaš muškarac stalno razmišljao o vama.

Story
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter