parovi prijava happy zvezda prijava kviz

ZAPROSIO JE I ONA JE REKLA DA: Tri meseca pre venčanja raskinuo veridbu zbog jedne stvari!

 

Veridba i ulazak u novi svet priprema i planiranja venčanja je veliki korak u životu svakog budućeg venčanog para. 
Film poput "Odbegle mlade" i njemu slične tematike nisu poželjne romantične komedije koje bi neki novopečeni verenički par želeo da gleda.

Ali šta kada se zaista, van filmskog platna i rediteljske palice, u stvarnom životu dogode baš takve scene? Ili još gore, kada venčanje otkaže onaj koji je i pokrenuo celu priču o venčanju – upravo verenik!

Zašto je to uradio, otkrio je jedan muškarac koji se našao u takvoj situaciji Dilan V. za portal Women`s Health.

 

 

"Naša veza bila je srećna većinu vremena, bez nekih problema. I danas je volim, ali jednostavno ne bi to funkcionisalo onako kako bi trebalo. Ona je znala bolje od mene šta želi u životu i htela je da se uda i da ima decu pre nego što napuni 30 godina. Slušao sam njene želje i moja reakcija bila je izazvana nizom takvih razgovora. Osećao sam se kao da me ucenila rečima: "Ili ćemo se venčati ili ćemo raskinuti i naći ću drugog koji će želeti da osnuje porodicu sa mnom."

Zaprosio sam je, pristala je i nakon tri meseca raskinuo sam veridbu. Baš pre nego što je kupila venčanicu koju je pronašla.

Rekla mi je da je trebalo da razgovaramo pre nego što sam joj stavio prsten na prst. Bila je u pravu. Dobio sam dosta kazne i od njenih roditelja. Iselio sam se iz stana u kojem smo zajedno živeli i od tada nismo puno razgovarali. Bilo je to pre godinu i po, a ovog leta ona se udaje. Ne znam kako bih se osećao oko toga, ali pada mi na pamet – bolje on nego ja", iskren je bio Dilan V.

 

Izvor: Vecernji.hr
Foto: Dijeta Mesečeve Mene

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Čađava mehana
11:55 Vesti
12:05 Provodadžija
12:55 Vesti
13:10 Provodadžija
14:05 Beni Afet serija
15:55 Vesti
16:05 POSLE RUCKA
17:55 Telemaster
18:35 Kviz: Naslovna strana
19:05 Glamur
19:20 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 Provodadžija
22:15 Vikend show
23:30 Luda kuća