parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

RADITE OVE STVARI U VEZI? Verovatno će vas ostaviti!

 

Nakon raskida često se dešava da nemamo pojma zašto je do njega došlo i vraćamo film unazad kako bi pronašli prave razloge. Neke stvari nažalost shvatimo kad je već prekasno, a ako radite ove stvari u vezi, vrlo je moguće da on već planira raskid (ako to već nije učinio).

Negativni ste

Svaki dan, nezavisno od toga da li vam se nešto lepo desilo ili, imate takav stav kao da će sutra smak sveta i ništa vam ne valja. I kad pokuša da vas oraspoloži, nađete razlog da se posvađate. Zapamtite da niko ne voli osobe koje gledaju na sve kroz sive naočare. Nabacite osmeh ponekad i nema potreba da shvatate sve kao napad na sebe.

Stalno prigovarate

Verujemo da mislite da je to za njegovo dobro, ali čak i da jeste, to ne znači da treba svaki dan treba novi zamerku da mu nalazite. Muškarci kojima žene stalno prigovaraju samo čekaju priliku da pobegnu. Logično zar ne?

Dosadni ste u krevetu
Mislite da je dovoljno što mu pružate “priliku” da redovno ima seks sa vama? Hmmm, onda ste u ozbiljnom problemu! Kao i u svakom odnosu i seks zahteva da bude zanimljiv, drugačiji jer će u suprotnom prerasti u rutinu i dosadu.

Ne brinete dovoljno o sebi
Naravno da vas mora voleti i u staroj trenirci, neobrijanih nogu ali ako je to postalo pravilo, vrlo brzo ćete ostati SINGL!

Zapostavljate ga
Muškarci vole da budu primećeni jednako kao i devojke, a ako ste na svog dečka već toliko navikle da mu više ne pokazujete da vam je drago što je tu i što je on vaš potražiće nekog ko će ga više ceniti.

Cosmopolitan
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja Kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
22:00 Parovi - Live
00:00 Parovi - Žurka