parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

PROVERITE: Ovo su sigurni znaci da vaš dragi nije preboleo bivšu!

Ako sumnjate da vaš partner još uvek nije preboleo svoju bivšu, važno je znati da postoje suptilni znaci koji otkrivaju da li je zaista tako.

Evo na šta treba da obratite pažnju

Stalno govori o njoj

U redu je ako vaš partner povremeno spominje bivšu devojku kada vaš razgovor jednostavno ide u tom pravcu, ali ako je on stalno spominje i počinje razgovor o njoj bez razloga, budite oprezni. Ako sumnjate, razgovarajte sa njim otvoreno o tome da li je spreman da bude u vezi sa vama - savetuju psiholozi.

On stalno govori o tome koliko je mrzi

Možda ga je povredila i nije njegova omiljena osoba na planeti u ovom trenutku, ali ako stalno govori o tome kako je mrzi i osećate njegov bes, znajte da nije ravnodušan. Na taj način pokušava da se podseti zašto više nije sa njom.

"Takmiči" se sa njom

Kod nekih muškaraca se nakon raskida probudi „takmičarski“ duh. Neki muškarci ovo rade kada žele da vrate svoju bivšu devojku - počnu nezvanično takmičenje sa njom, koje će pokazati da im je bolje u novoj vezi, a to je igra u kojoj ne žele da pobede. To je zapravo prilično neprijatno ako muškarac pokušava samo da pokaže svojoj bivšoj kako je dobro u vezi sa vama.

Znate više o njoj nego što bi trebalo

Ako vam je već rekao koja je njena omiljena serija, šta voli da jede ... ili vam govori da radite nešto bolje ili lošije nego ona, to je znak da je ona još uvek u njegovom srcu i da je nije preboleo.

Čuva stare poklone

Ljudi često drže male stvari koje ih podsećaju na lepe trenutke iz prethodnih veza, tako da ovo nije uvek znak da muškarac nije preboleo svoju bivšu, ali može biti. Ako sumnjate da je to slučaj, razgovarajte sa njim i otvoreno pitajte zašto čuva te uspomene.

On je i dalje blizak sa njenim prijateljima/porodicom

Ako je i dalje blizak sa njenim prijateljima ili članovima porodice, iako nije u dobrim odnosima sa svojom bivšom, verovatno se tajno nada da će na taj način održavati kontakt sa njom. Ipak, postoji mala mogućnost da jednostavno voli te ljude i da se stvarno sprijateljio sa njima. Trebalo bi da razgovarate o tome, pre nego što se pojavi veći problem.

 

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:55 Vesti
08:00 TOP - SHOP
08:15 Dobro jutro Srbijo
10.55 Vesti
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:45 Parovi Jutarnja Kafica
13:25 Parovi Jutarnja kafica
14:30 Beni Afet serija
15:45 Parovi - Live
16:20 Posle rucka
17:45 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:10 UPOZNAJTE PAROVE
20:00 OŽILJCI RATA - Petrovačka cesta
21:35 Parovi