Izvor:
21.04.2017 u 01:24
0

DEVOJKE OBRATITE PAŽNJU: Oko ovih frajera treba da prestanete da se trudite!

Sledeće vrste frajera NE ZASLUŽUJU vaš trud, pa bi bilo najbolje da jednostavno prestanete da gubite vreme na njih.

Frajer koji nije za vezu

Ako kaže da ne želi vezu, ne želi je! Nećete ga promeniti, nećete ga uveriti, nećete ga nasamariti. Ne želi vezu, a kad je poželi, verovatno je i dalje neće želeti s vama.

Mamin sin

Koliko god da se trudite da možeš budete dovoljno dobre za njega, na prvom mestu će uvijek biti njegova mama. On ne želi devojku, on želi mamu koja će brinuti o njemu, a takva veza nikome ne treba.

Egomanijak

Najpopularniji u društvu, najglasniji u svakoj situaciji, najbolji, najljepši, nastavi niz… Što se više trudite oko njega, to će vas manje ceniti jer on vaš trud ne shvata kao ništa drugo nego zasluženi tretman.

Gospodin "Zli"

Ne javlja se pa pošalje poruku u zadnji čas, viđate se samo kad on to želi, nestaje pa se opet vrati… ovakav dečko uživa u činjenici da nekoga zavlači. Možda je zaista super lik u društvu i dobar prijatelj, ali za devojke će uvek ostati zao i ravnodušan.

Index
Foto: Superzena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter