Izvor:
30.05.2016 u 14:16
0

TAJNI SIGNALI: Ove stvari su jako uzbudljive muškarcima

Kada ste sa svojim dragim u javnosti, broj stvari koje možete da uradite da ga uzbudite višestruko se uvećava. Obične, svakodnevne stvari koje radite, odjednom muškarcima postaju vrlo uzbudljive. Evo koje su to sitnice – iz muškog ugla!

Istezanje

Istezanje je seksi. Pokušali smo da saznamo zašto, ali rezultati pretrage su uglavnom videi žena koje se istežu, a ne naučni radovi. Dakle, ne možemo da kažemo zbog čega je to tako, ali – seksi je.

Proždiranje pogledom

I ovo je prosto još jedna činjenica. Ne govorimo o nevinom pogledu, nego onom iz kog će jasno pročitati vaše želje. To što ne može odmah da ih ispuni jer ste u javnosti izludeće ga.

Ovlaš dodirivanje

Bilo koji dodir je seksi, ali posebno je vruć ako krenete grudima. Muškarci se izvinjavaju unapred za posledice.

Vađenje nečeg iz brusa

Muškarci misle da je ovo veoma seksi! Da li tu držite neki novčaničić za sitninu ili telefon? Poželeće da je on taj novčaničić ili telefon.

Stavljanje karmina

Karmin je seksi, posebno ako vaš muškarac ima oralnu fiksaciju.

Dodirivanje ispod stola

Ne toliko lagano šutiranje, nego baš kliženje stopala uz njegovu nogu. Ovo će ga izludeti! Posebno ako ste se izuli. Muškarci ne znaju zašto je to tako, ali se slažu da je veoma seksi. Ipak, nemojte baš da odete nogom do kraja, niste sami u restoranu.

Naručivanje vrlo specifičnog pića

Ako odete do bara i naručite tačno određeno piće, bilo to vino iz jedne određene godine, ili martini napravljen po vašim uputstvima, samopouzdanje i odlučnost privlače mušku pažnju.

Nošenje štikli i kratkog šortsa

Vaše noge nikad nisu izgledale bolje!

Otvorena priča o seksu

Skoro da nije bitno šta je tačna tema, ali ako znaju da vam nije neprijatno otvoreno da ćaskate o tome šta volite u krevetu, a šta ne, muškarci će to definitivno videti kao plus.

Igranje

Pod pretpostavkom da niste baš očajna igračica, šta god da radite verovatno će ga napaliti. Dobro, možda čak i očajno igranje, ako je to ono što voli.

HappyTv.tv
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter