Izvor:
27.04.2017 u 03:44
0

NE SPROVODI PLANOVE U DELA? Ovo su znakovi da ste u vezi s nezrelim muškarcem!

Svaka veza iziskuje trud, rad i odgovornost prema partneru. No, kada to nije obostrano vreme je da se zapitate s kakvom ste zapravo osobom u vezi. Stoga vam donosimo sedam znakova koji ukazuju na to da ste u vezi s nezrelom i detinjastom osobom.

Ne sprovodi planove u dela

Važan deo na početku svake veze je odlazak na sasatanke i provođenje vremena zajedno. No, ako vaš partner često priča o velikim idejama i planovima koje ima za vas, a one se na kraju baš uvek izjalove, vreme je da dobro razmislite želite li nastaviti vezu s takvom osobom na čiju reč ne možete računati.

Odbija da definiše vezu

Ovdje je reč o vrlo važnom razgovoru. Želite da znate tačan status vaše veze i kakva je vaša zajednička budućnost, odnosno vredi li se dublje upuštati u vezu. No, ako vaš partner ne želi uopšte da priča o tome što zapravo tačno pokazuje stepen njegove nezrelosti i neozbiljnosti.

Ne prihvata odgovornost

Postoje ljudi koji jednostavno odbijaju da prihvate bilo kakvu odgovornost za svoja dela. Još uvek nisu svesni kako su sada odrasle osobe koje ne mogu više da pobegnu od odgovornosti. Ako ste u vezi s osobom koja nikad u životu nije bila kriva ni za šta, dobro razmislite vidite li budućnost s takvim partnerom.

Ne zna s novcem

Samo zato što vaš partner ima posao i redovnu platu ne znači da je finansijski odgovorna osoba. Ako on tu platu odluči da potroši na sebe i na nepotrebne stvari umesto da podmiri razne troškove i račune, šanse su da je reč o vrlo neodgovornoj i nezreloj odrasloj osobi.

Ne mari za vaša osećanja

Sebična osoba koja ceni samo svoja osećanja nije dobar partner. Veza bi trebalo da bude ravnopravno partnerstvo, a ako se vaša osećanja nikad ne uzima u obzir onda ste definitivno u vezi s nezrelom osobom. Najbolje je da se maknete od takvog toksičnog i sebičnog ponašanja.

Reaguje detinjasto, a ne logično

Najveća razlika između odrasle i nezrele osobe je u njihovom načinu reagovanja kada se suoče s različitim situacijama. Pogotovo ako je reč o komuniciranju kada im nešto smeta. Smiren, zreo razgovor s partnerom je nešto što odrasle osobe normalno rade, a ne lupaju nogom o pod ili ih svaka sitnica uvredi kao što je slučaj s detinjastim osobama.

Imate osećaj kao da mu stalno zanovetate

Čujete samu sebe kako zanovetate, ali ne možete da prestanete. Imate osećaj da ako partnera na nešto ne podsetite da on to nikad neće uraditi. Nije vaša krivica ako partner ne želi da se uozbilji, no onda je vreme da prestanete da zanovetate i da promenite situaciju u kojoj se nalazite.

Izvor: zadovoljna.hr
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter