Izvor:
29.04.2017 u 03:25
0

OVO JE VEŠTINA KOJA GARANTUJE DOBAR SEKS: Kada čujete šta je u pitanju, iznenadićete se!

Ako ste verovali da je seksualno zadovoljstvo zavisi od veličine polnog organa ili dužine trajanja odnosa, grešite. Jedna sasvim druga stvar je zapravo ključna u krevetu, pokazalo je jedno istraživanje.

tručnjaci kažu da samo jedna stvar garantuje pravo seksualno zadovoljstvo – potpuna predanost.

Potpuna predanost odnosi se na fokusiranost tokom seksualnog odnosa, osećaj duboke erotske intimnosti, dobra komunikacija, iskrenost i želje za zadovoljavanjem.

Nedavna anketa pokazala je da mnogi ljudi ne polažu previše pažnje na sam orgazam, jer seks može da bude loš i sa njim ili uprkos njemu. Više pažnje polaže se na tzv. optimalnu seksualnost i ideju da seks može biti nepresušan izvor zadovoljstva i bez orgazma.

Većina ispitanih parova navela je potpunu predanost kao najvažniji element seksualnog iskustva jer ona potencira međusobno poštovanje, prihvatanje i nežnost.

Zanimljivo je da su one stvari koje najčešće mi sami visoko kotiramo, poput fizičkog izgleda i tehnike na samom dnu liste prioriteta u seksu, jer dobri partneri dolaze u svim oblicima i veličinama, a veštine sa iskustvom.

Rezultati ankete su iznenadili mnoge jer su očekivali da su stvari daleko komplikovanije.

O prednostima posvećenosti na kvalitet seksualnog života pričala je i dr Teri Orbuh. Ona je posvećenost izdvojila kao ključnu karakteristiku seksualnih odnosa prjatelja sa povlasticama. I to odnosa koji su na izuzetno visokom nivou.

Izvor:blic.rs
Foto:Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter