Izvor:
01.05.2017 u 19:18
0

PRIVLAČITE LI GA? Ovi znakovi garantuju da mu se dopadate! (foto)

Govor tijela ponekad govori puno više od riječi. Privlačite li ga?

Sviđam li mu se? Privlačim li ga? To su pitanja koja mnoge žene na ovom svijetu postavljaju, sebi i svojim prijateljicama. No, u stvari ženama i ne bi trebalo biti tako teško odgonetnuti što muškarac misli o njoj – i to preko govora tijela.

Žene su puno bolje u kontroliranju svog govora tijela u usporedbi s muškarcima, a razlog za to možda leži u činjenici što one više slušaju svoje osjećaje i svoje "šesto" čulo. Muški su puno lošiji u manipulaciji svoje neverbalne komunikacije, pa u velikoj većini slučajeva njihovi nesvjesni pokreti i mimika lica jasno otkrivaju njihove osjećaje.

Naravno, neki muškarci su zaista očiti u svom pristupu – oni upute dug, intenzivan pogled, zavodljivo vam se nasmješe, uđu u vaš osobni prostor, pokušaju započeti razgiovor s vama i traže vaš broj telefona nakon nekoliko izmijenjenih rečenica. To su "profesionalci", ili "igrači" – oni točno znaju što moraju napraviti kad su žene u pitanju. No, oni su u velikoj manjini. Većina muškaraca nije tako očita, te su čak i sramežljivi u iskazivanju svojih osjećaja. Ovi muškarci pokazuju diskretne znakove da im se sviđate. I upravo o tim znakovima mi ovdje govorimo.

Značajan pogled očima

Neke će se žene možda iznenaditi, ali mnogim muškarcima je prilično teško uspostaviti pogled očima s ženom koja ih snažno privlači. Ako ga uhvatite kako vas gleda dok vi ne gledate u njegovom pravcu, a zatim brzo odvrne pogled, to može značiti da ste mu privlačni (to možda nije ljubav, ali definitivno ga privlačite). Ako neki muškarac s vama razmjenjuje sramežljive poglede, to je siguran znak da mu se sviđate.

Ako on otvoreno bulji u vas ili vam čak i namigne, to znači da je zainteresiran, a riječ je o čistoj fizičkoj privlačnosti. On misli da ste seksi i rado bi se "poigrao" s vama. Pa ako ovo nije ta vrsta veze koju vi tražite, krenite dalje u potragu.

Ako nekog muškarca žena ne privlači, ili kada nema nekakvih želja s njom se upustiti u vezu on neće imati problem uspostaviti kontakt očima, i to će biti usputan prijateljski pogled koji upućuje i svima drugima oko sebe. Naravno, postoje i poprilično samopouzdani muškarci koji će uputiti jasan pogled u ženu koja ih interesira, ali s ovim muškarcima signali su toliko očiti da vam ne treba članak o tome je li zainteresiran ili nije.

Osmijeh

Kad se muškarcu sviđa neka žena, nakon pogleda, druga stvar koja ga odaje je osmijeh. Ako osjetite da ste dobili poseban osmijeh, drugačiji od osoba u vašem društvu, nekako topliji i slađi – njegovi su osjećaji očiti. Topao osmijeh je znak da ste mu lijepi (a ne samo fizički privlačni), zanimljivi i da s vama želi nešto ozbiljnije, a ne samo jednovečernju zabavu.

A što ako naletite na tipa koji vam se nervozno smješka, s nesigurnim polu-osmijehom? Ovo znači da ga privlačite, ali nije siguran ima li šansi s vama. Ohrabrite ga uzvraćanjem toplog osmijeha, tako ćete ga potaknuti da vam priđe.

Obratite pozornost na njegovu adamovu jabučicu

Kada razgovarate s muškarcem, koji je inače samopouzdan, i primijetite da je malo "usplahiren", ili rumeni, s adamovom jabučicom koja tu i tamo zatitra, to odaje njegove osjećaje prema vama. On je nervozan jer želi ostaviti dobar dojam, a kad su muškarci nervozni adamova jabučica počne im ići gore-dolje. Kad muškarac nije zainteresiran za neku ženu, bez obzira na to koliko je lijepa, neće biti nervozan u njenoj blizini.

Uređivanje

Kad se jačem spolu sviđa neka žena oni puno više obraćaju pozornost na svoj izgled. Pa, ako primijetite očite promjene u stilu odijevanja ili frizuri, nakon što ga malo bolje upoznate, to je jasan znak da na vas želi ostaviti dobar dojam jer mu se sviđate. Ako primijetite da se on očito trudi izgledati bolje kad je s vama, sve je jasno. Isto tako, kada je neki muškarac u društvu žene koja mu se sviđa, on će povremeno zagladiti svoju kosu ili poravnati košulju, da bi bolje izgledao. I ovo je jasan znak privlačnosti.

Uspravan stav

Muškarci na nesvjestan način pokazju svoju muškost uspravljajući se i uvlačeći želudac kad su u društvu žene koja im se sviđa. Na taj se način podsvjesno trude impresionirati ženu svojim tijelom, bez obzira na to koliko to smješno ponekad izgledalo. Osim toga, mnogo muškaraca često se drži pogrbljeno, pa je još očitije kad se odjednom usprave.

Upadljivo ponašanje da privuku pažnju

Ovo ne vrijedi za sve muškarce, ali definitivno za mnoge od njih – neki će se tipovi ponašati totalno pretjerano u društvu svojih prijatelja i kolega, kada je djevojka koja im se sviđa u blizini. Samo primijetite njegovo ponašanje u društvu kad ste vi u blizini. Počinje li odjednom izvaljivati fore, glasnije govoriti ili se na neki drugi način isticati (a što inače ne radi)? Ovo je nesvjesno ponašanje, a cilj je da se vas impresionira i pokaže vam da je on alfa mužjak.

Dodiruje svoje lice kad vas gleda

Često, kada nas netko privlači naša koža postaje osjetljivija na dodir i druge stimulacije. Ako je on zainteresiran, moguće je da će se češće pogladiti po obrazu ili protrljati bradu. Ovo ponašanje je kombinacija nervoznog uzbuđenja i autoerotskog dodirivanja i ono sugerira da ga poprilično privlačite.

Dodiruje vas

Diskretan dodir može se u prvi mah činiti slučajnim, ali to je nesvjesni znak pokazivanja svog interesa. Na primjer, njegovi se prsti "očešu" o vaše kad vam dodaje nešto ili će se slučajno sudariti s vama dok blizu stojite. Bilo kakav način dodirivanja znači interes.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter