Izvor:
03.05.2017 u 07:03
0

GREŠKE NA PRVOM SASTANKU: Ovo su razlozi zbog kojih vam se više nikada neće javiti!

Prvi sastanak je bitan, jer na njemu osoba sa kojom se viđate stiče prvi utisak o tome kako izgleda zabavljati se sa vama. Zato je važno da se lepo pokažete prilikom prvog susreta. Formula za idealan ljubavni sastanak ne postoji, ali postoje stvari, koje svakako devojke ne bi trebalo da rade.

Smeškao se, smejao na vaše šale, uspostavili ste kontakt očima, konverzacija je bila na nivou i stimulativna, hemija je pucala na sve strane. Lagano te je poljubio za laku noć i rekao da će te pozvati sledeće nedelje. Došla je sledeće nedelja, a od njega ni traga ni glasa.

Šta se desilo? Pitate se gde ste pogrešeli, da li ste uradile nešto pogrešno, zbog čega vas nije pozvao na drugi sastanak?

Često nigde niste pogrešili i sve ste uradili kako treba. Jednostavno nije do vas, izašao je iz bolne veze i nije spreman za novu ili ima finansijske probleme.
Možda momak jednostavno nije zainteresovan, a možda je ipak, vaše ponašanje uticalo da nikada ne dođe do drugog sastanka.

Ovo su 10 stvari, koje nikako ne biste trebalo da radite ako želite da momka vidite još koji put.

1. Prebrzo se zaljubljujete

Iracionalnim ponašanjem rizikujete da vas neko pogrešno shvati ili dozvolite da nebitan čovek uđe u vaš život, posebno ako ignorišete njegove loše osobine na početku veze.

2. Nesigurnost

Nesigurna žena će se smejati nervozno, previše pričati i nesvesno pokušavati da se prikažu u boljem svetlu. Ma koliko izgledali nezaintersovano, muškarci sve primećuju i zato budite prirodni i svesni svojih kvaliteta.

3. Odbrambeni mehanizam

Plašite se da pokažete inetresovanje i osećanja pred nekim. Zbog tog odbrambenog mehanizma delujete nedostupno i neprijateljski.

4. Govorite o novcu

Ovo nije pametno da radite, jer muškarci su uvek sumnjičavi prema ženama, koje otvoreno pokazuju intersovanje prema novcu.

5. Previše otkrivate

Otkrivanje previše detalja na početku može da suzbije njegovu želju za narednim susretom. Nemojte sve otkrivati, sačuvajte nešto i za sledeći put.

6. Progonite ga

Zovete ga, šaljete poruke, progonite na društvenim mrežama. Spustite loptu i ma koliko bilo teško, sačekajte da se prvi javi.

7. Seks na prvom sastanku

Živimo u 21. veku, žene su emancipovane, imaju ista prava, ali ipak, muškarcu je potrebno vreme da oseti strast za nekom osobom. Prerani seks može naneti štetu i nekoj vezi, koja obećava.

8. Izlazite zbog novac ili karijere

Ako odlučite da se s nekim viđate samo zbog finansijske sigurnosti, rizikujete da veza kasnije izgubi smisao i ljubav.

9. Spominjete bivšeg

Muškarci ne žele da se takmiče ili upoređuju s nekim iz vaše prošlosti. Ista stavr je i sa devojkama. Niko ne voli da sluša priče kada je ljubana prošlost u pitanju, a o broju prethodnih ljubanika da ne govorimo.

10. Previše pijete

Kao i u svemu, tako i u piću treba imati meru. Zamislite koliko biste pali u njegovim očima ako biste kojim slučajem završili pijani na prvom sastanku.

Muškarac će dobro razmisliti da li želi ponovo da se izađe sa vama, ako radite ovakve stvari na sastanku.

Izvor: Telegraf
Foto: press.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter