Izvor:
05.05.2017 u 01:26
0

Stvari zbog kojih će ON skroz „odlepiti“ za vama: NIJE U PITANJU SEKS!

Kažu da je put do muškog srca kroz želudac, a iako se s tim slažemo, mislimo da su komplimenti još bolja prečica. Ovo su stvari koje muškarci najviše vole čuti o sebi.

Obožavam način na koji razmišljaš

Komplimenti o izgledu su kratkog veka – ako mu kažeš da voliš njegov mozak, daješ mu do znanja da ćeš ga voleti i kad više možda neće biti fizički privlačan.

Ti odluči, bolje donosiš odluke od mene

Muškarci su po prirodi skloni rešavanju problema, a ako za svoje sposobnosti pronalaska rešenja još dobiju kompliment, biće u sedmom nebu.

Volim da te posmatram dok…

… ubaci radnju. Ovo je ogroman kompliment za muškarca, ako pametno odigraš, možeš ga podstaknuti da radi neke stvari koje inače ne bi. Na primer, “volim da te posmatram dok usisavaš, to je tako seksi” je izvrstan način da spojiš ugodno s korisnim.

Osećam se sigurno uz tebe

Muškarci imaju urođenu potrebu da zaštite ženu pored sebe, a ako im kažeš da su u tome uspešni, osećaće se jako dobro.

Inspirišeš me

Činjenica da si bolja kad si s njim je najveći kompliment koji mu možeš dati, retko je koji muškarac otporan na ovakve reči.

Izvor: index.hr
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter