Izvor:
05.05.2017 u 02:18
0

OVO VAS MOŽE SKUPO KOŠTATI: Evo šta nikako ne biste smeli da radite u krevetu!

"Svako ima lične sklonosti", kaže seksologinja Gloria Brejm.

Komunikacija je ključna za sve aspekte odnosa, a trudeći se da razumete ono što vaš partner voli, gradićete ispunjeniji fizički i emocionalni odnos.

1. Ne svađajte se

Svi bi trebalo da izbegavaju da vode raspravu o nekom problemu, kada ste oboje legli u krevet. Svaki razgovor koji treba da vodite, a za koji ste sigurni da će navući negativnost, odradite preko dana ili pre odlaska u krevet. Kad legnete, treba da se smirite i budete spremni opušteno da utonete u san.

2. Ne glumite da uživate

Nemojte glumiti da uživate u seksu ako nije tako. Radije pričajte s partnerom o tome kako biste ustanovili problem i rešili ga.

3. Ne unosite stres u krevet

Imali ste težak dan, razumljivo, ali nemojte taj stres unositi u krevet na kraju dana. Ostavite sve što se događalo iza vas i opustite se i pripremite se za novi dan i nove izazove.

4. Ne kritikujte

Još jedna loša odluka jest kritikovati u krevetu. Primetili ste da je dobilastomak ili da se on nije obrijao? Ostavite kritike za kasnije.

5. Ne spominjite bivše

Niko u vezi ne želi slušati o bivšima, a posebno ne želi znati da vam je neko iz neke prošle veze pao na pamet dok ležite kraj sadašnjeg partnera ili partnerice.

6. Ne zovite tuđe ime

Jedno je što zamišljate nekog drugog za vreme seksa, ali da vam izleti tuđe ime? Ups, u velikom ste problemu.

7. Ne šizite zbog "tehničkih problema"

Što ste stariji, to se češće događaju problemi u krevetu. Impotencija je kod muškaraca češća kako stare, a kod žena se javlja suvoća vagine. Nemojte to partneru "nabijati na nos". Postoje načini kako i tome doskočiti.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Twitter/ChieftainNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter