Izvor:
05.05.2017 u 18:47
0

NASMEJALA CEO BALKAN: Ova žena je rešila da demantuje prevaru na plakatima usred grada! (FOTO)

Fotografija neobičnog plakata pojavila se na društvenim mrežama i postala viralni hit zbog kojeg se sad svi pitaju šta je dalje bilo s ovom ljubavnom sapunicom. Naime u Trogiru se pojavio nesvakidašnji plakati putem kojih jedna gospođa u ljubavnim poteškoćama demantuje svoju vezu s izvjesnim gospodinom.

Žena je otkrila i svoj identitet i identitet njenog navodnog ljubavnika i poručila sugrađanima da je ona u skladnom braku te da nikako nije u ljubavnom odnosu s izvesnim muškarcem. Poručila je i da "javno osuđuje sve laži i spletke na ovakav način".

Fotografija se pojavila na društvenoj mreži Tviter a za kratko je vreme postala hit! Sada se svi pitaju šta se desilo sa gospođom i njenom ljubavnom pričom.

Izvor:Kurir.rs
Foto:depo.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter