Izvor:
05.05.2017 u 19:30
0

ZGADIĆE VAM SE ŽIVOT, ALI STVARNO! Žene su priznale čime se sve SAMOZADOVOLJAVAJU!

Nemaju sve žene pristup igračkama za seks, pa ponekad moraju da improvizuju. U nastavku vam prenosimo iskrena priznanja žena koje su isprobale alternativne metode.

Šargarepa

Kada sam živela sa svojim konzervativnim azijskim roditeljima, previše sam se bojala da posedujem vibrator u strahu da ga mama pronađe, pa sam za masturbaciju koristila šargarepu umotanu u kuhinjski celofan.
Naravno, zbog tradicionalnog vaspitanja, nakon masturbacije me je uvek grizla savest, jer sam bacala savršeno očuvanu šargarepu u smeće, prenosi "Mendatori".

Sve i svašta

Ovo je popis stvari koje sam koristila za samozadovoljavanje: Sprej za kosu, pegla za kosu, masažer za stopala, četkica za zube, boca šampona, drška britvice, četka za kosu.

Preselimo se u kuhinju! Krastavci, banane, celer, kukuruz, bat, pivska boca, kašike su bile super. Koristila sam i plastični mač, vodene balone, usisivač, menjač u autu, bejzbol palicu, daljinski upravljač… To su samo neke od stvari kojih se mogu setiti, bilo ih je sigurno još.

Limenka

Radila sam u seks šopu sa kolegicom koja se hvalila da može sebi da "ugura" limenku piva. Vrlo otmeno…

Banana

Jednom sam se zadovoljavala bananom i nisam čula da je tata stigao kući. Počeo je da razgovara sa mnom dok je stajao ispred vrata moje sobe, pa sam u panici izvukla bananu i počela da je jedem. Pričao je sa mnom dok nisam pojela celu bananu.

Baterijska lampa – upaljena

Jednog dana dečko i ja tražili smo stvari po sobi koje bismo mogli da stavimo u moju vaginu, jer nam je bilo dosadno. Našli smo baterijsku lampu i uključili je dok je bila u meni da isprobamo hoće li iznutra da se vidi svetlost.

Lula

Bila sam tinejdžerka kada je preda mnom preminula starija žena. Sakrila sam njenu lulu za metamfetamin u svoju vaginu i nazvala hitnu. Kada su stigli, morala sam da pričam s njima dok sam u sebi imala lulu pokojnice.

Ledeni dildo

S 12 godina sam pokušala da napravim ledeni dildo smrzavanjem vode u duguljastoj kesi. Loša ideja… Jako loša ideja!

Viršla

Jedna prijateljica pokušala je da ugura smrznutu viršlu u vaginu, no nije shvatila koliko je vagina topla. Viršla je pukla i deo je ostao u njoj pa je morala Hitna pomoć da interveniše kako bi joj ga izvadila.

Kiseli krastavac

Koristila sam kiseli krastavac u kondomu. Po završetku sam ga sakrila ispod kreveta i ponovno ga iskoristila nakon 2-3 dana. Naravno, prvo sam ga oprala. To se ponovilo više puta.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/rtvbn1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter