Izvor:
07.05.2017 u 03:24
0

ORGAZAM ZAGARANTOVAN: Dodirnite je ovde tokom seksa i poludeće od sreće!

Ma koliko nekada bilo teško dovesti ženu do orgazma, ipak, postoje delovi tela, čijim nadraživanjem bi ona mogla da se maksimalno uzbudi.

Erogene zone su mesta na telu koja su pogodna za seksualno nadraživanje. Mnoge od tih zona su individualne, ali, ipak, postoje neke univerzalne gde će samo jedan dodir dovesti ženu do ludila.

Istraživanje sprovedeno na čak 2.000 žena, otkrilo je četiri važne tačke, dok je područje oko bradavica ocenjeno kao ključno.

Čak je 39 odsto žena izjavilo da je područje oko bradavice na kojem žele da se muške ruke najduže zadrže, a odmah iza toga je vrat, tačnije njegova unutrašnja strana, za koju se odlučilo 28 posto pripadnica lepšeg pola.

Oko 17 odsto njih odlučilo se za unutrašnju stranu bedara, a njih 10 odsto za uši. Šest odsto njih izjavilo je kako imaju svoja mesta, koja su se svrstala u grupu “ostalo”, alli nisu otkrivale o kojima se tačno radi.

A kad smo kod bradavica, ove informacije će vas sigurno zanimati.

Toplota dovodi krv na površinu kože, što čini bradavice osetljivijima na dodir. Smatra se da je najosetljiviji deo bradavice, područje tačno iznad nje. Kad bi one bile sat, to bi bio prostor između 10 i 2 sata.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter