Izvor:
31.05.2016 u 23:34
0

STARIJI MUŠKARCI: Evo zašto TREBA da se zabavljate sa njima!

Uobičajena pretpostavka je da devojke vole starije muškarce jer imaju više novca od mlađih ili zato što misle da tako mogu da napreduju ili makar da dođu do posla. Bez želje da se sad bavimo temom sponzorstva, otkrivamo zašto dame misle da su stariji muškarci bolji od mlađih.

Stabilniji su – To što stariji muškarac ima kuću ili stan, dobru karijeru ili ušteđevinu ne znači da ga mlađe žene vole (uvek i samo) zbog toga. Takvi statusni simboli rezultat su njegove ozbiljnosti i rada na sebi što je devojkama drastično privlačnije od 23-godišjneg momka koji je lep, ali se ne bavi ničim i ne zna šta će sobom.

Inteligentniji su – Ovo nije obavezno tako ali u većini slučajeva stariji muškarci će uživati i u dugim razgovorima sa vama. Pričaće sa vama na mnoge teme i umeće da vam okupira um svojim mislima.

Imaju razna interesovanja – Koliko puta vam se desilo da na sastanku sa nekim mlađim momkom pomenete neku knjigu da bi se ispostavilo da nije pročitao ni nju – niti ijednu drugu? To će retko kad da se desi sa starijim tipom. On je sazreo i batalio sportske časopise i holivudske blokbastere. Njegov stil sada su klasični romani i evropska kinematografija.

Zreliji su – On neće praviti neslane šale na vaš račun. Niti će vas terati da izlazite sa njegovim društvom kome je cilj samo da se svi napiju. Verovatnije je da će vas pozvati kod sebe na tiho veče uz razgovor ili u kinoteku na fantastičan film iz ’50-ih godina.

Neće želeti da vas promene – Mlađi muškarci često će vam zameriti ponešto i trudiće se da promene makar vreme u koje odlazite na spavanje, ako ne i vaš stil života. Stariji muškarac, naprotiv, diviće se tome u kakvu ste ženu izrasli i zavoleće svaki segment vašeg života.

Oni su seksualno iskusni i iživljeni – On je prošao mnogo toga i ništa ga ne može iznenaditi. Sve su šanse da vam se neće pojaviti jednog dana sa željom da proba kako je to kad ga vežete i udarate kuhinjskom varjačom po guzi. Radije će dati sve od sebe da vas dovede do vrhunca na 101 način.

Oni su tabu – Ljudi će buljiti u vas. Neki će smatrati da ste užasavajuć prizor, neki da ste predivni. Ali svakako ćete privlačiti poglede i svi će pokušavati da procene koliko je on stariji od vas.

Stariji ne varaju – Dok su mlađi muškarci skloniji švrljanju, stariji muškarac je spremniji na obavezivanje. Možda vam ne kupi dijamantski prsten posle deset dana, ali svakako vas shvata ozbiljno.

Veći su izazov – Ukoliko ste skloni avanturama, stariji muškarci pravi su odabir za vas. Jer nimalo nije lako odgovoriti na izazov i dokazati im da ste dovoljno zreli da biste bili u vezi sa njima.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Cartier

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter