Izvor:
08.05.2017 u 08:50
0

ZAGREJTE STVARI U KREVETU: Ako mu ovo priredite, neće pomisliti na drugu!

Svi nekada sumnjamo u naše ljubavne veze, posebno onda kad se instinktivno ponašamo posesivno i zahtevno, samo zato što se dečko čudno ponaša. Nemojte odmah da pomislite da vas vara, verujte, i oni se nekada ponašaju čudno, a razloga je milion.

Međutim, svaka veza mora da se pažljivo neguje, i kao svaki pojedinac, da napreduje. Zato je bitno da znate šta vaš muškarac želi jer i oni, kao i sva živa bića napreduju i menjaju se.

Jednom kada otkrijete šta ga zaista ubuđuje, nastavite da nadgrađujete to znanje i prelazite granice zajedno sa njim. Potrebno je samo da ga pažljivo posmatrate i videćete da oni uopšte nisu toliko zahtevni u krevetu.

Ne budite stidljivi, preuzmite kontrolu

Svaki muškarac želi pored sebe agresivniju i energičniju ženu, onu koja nije stidljiva i povremeno zaboravina svoju damsku stranu. Oni žele ženu koja je inicijator u krevetu i da im kaže šta od njih tačno traži. Oni vole ženu koja bezobrazno priča i koja uživa u orgazmu.

Uzbuđuju ih žene koje povremeno pošalju neku seksi poruku, ne kriju ljubav prema njima u drštvu, izvode striptiz, masturbiraju i ne stide se da u svoj krevet uzbace seks igračke. Podelite sa svojim partnerom svoje seks snove i odigrajte svoje imaginarne uloge u krevetu.

Pitajte ga za njegove fantazije i ispunite ih

Umesto da nagađate, slobodno ga pitajte šta on zapravo želi u krevetu i koje su njegove “najmračnije” fantazije. Iznenadićete se koliko njih je ustvri vrlo jednostavno i prizemno kada je reč o seksu.

Pokušajte da pročitat njegove misli

I na kraju, nemojte da se zadovoljite činjenicom da ste dobri u krevetu, krenite dalje-pročitajte njegove misli! Mislili ste da su samo žene te koje očekuju da muškarci povremeno pročitaju i predvide ono o čemu razmišljaju, ali ne, i oni vole da ih nekada iznenadite koliko ga dobro poznajete. Oni se tada osećaju prijatno i komforno i ne plaše se da podele svoje tajne sa vama. Nemojte da vas njegove fantazija vređaju ili plaše, probajte da razmišljate malo šire i isprobate zajedno da oživite tu fantaziju i srušite sve tabue.

Jednom kada u svojim fantazijama bude viđao samo vaš lik, lik žene koja je spremna da mu pruži sve, nikada više neće pomisliti na prevaru! Naučiti kako da na pravi način zadovoljite svog muškarca zahteva malo više napora da upoznate njegovu pravu ličnost i karakter.

Izvor.cosmopolitan.rs
Foto:Twitter/newsblic50

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter