Izvor:
08.05.2017 u 12:40
0

NEZASITA U KREVETU: Spavala sa 100 muškaraca i nije joj dosta!

"Možete da me osuđujete, da me vređate, da mi pretite. Baš me briga. Roditelji su mi imućni i imam dovoljno novca da ne moram da radim. Sad, mogu ja da idem u biblioteku, ali ne zanima me to", ovako započinje Anjina ispovest, devojke koja je bila zavisna od seksa.

"Ja volim seks. I to mnogo. A Beograd je, bogu hvala, veliki grad. Nemam neke visoke kriterijume – treba mi mlad, zdrav i da ima tvrd penis koji dugo stoji uspravno. Oženjeni su takođe poželjni, a verujte mi, nisu uopšte gadljivi kad je u pitanju seks na eks.

U principu, brzo se zasitim. Zadržim se malo duže sa nekim tipom koji baš ume da me zadovolji, ali moja ribica je večito gladna i željna novog "mesa". Pod malo duže, mislim mesec dana, maksimum.

Šta mogu da izdvojim kao nešto što sam upamtila od tih silnih susreta? Bio je jedan koji je uspevao da me umori, posle četiri sata seksa, ali kad sam ga potrošila i kad je počeo da me smara sa "ozbiljnom vezom" šutnula sam ga, nisam ni trepnula. I onaj što me je podučio čarima analnog seksa. Preporučujem curama da probaju, samo pazite: za to vam treba iskusan tip, koji zna da pripremi drugu rupicu. A onda sledi ekstaza!

Ne znam da li ste primetile kako se seks brzo zaboravlja. Čak i oni najbolji. Pa ti uvek treba još i još i još. Posle nekih stotinjak Srba (bilo je i ostalih Balkanaca, meni su iskreno svi isti), odlučila sam da probam i jednog crnca. Ma, čisto iz dosade. Ali dosada ili ne, ispostavilo se da nisam pogrešila. Ma, ni u ludilu."

Izvor: Srbija danas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter