Izvor:
11.05.2017 u 03:53
0

MUŠKARCI OPISALI NAJBOLJI SEKS U NJIHOVOM ŽIVOTU: Sve povezuje JEDNA stvar, a evo koja!

Možete li da se setite najboljeg seksa koji ste ikad imali? Ako ga se možete setiti, verovatno se tačno sećate i detalja zbog kog vam je baš taj put bio najbolji u životu. Nešto ga je izdvojilo od svih ostalih.

Muškarci su pokušali da objasne šta je bilo to nešto zbog čega im je neki put bolji od drugog. Evo nekoliko njih:

1. "Kad me uveri da želi još, dok se još uvek seksamo. To mi se samo nekoliko puta dogodilo, ali uf… Kao seksualni heroin."

2. "Entuzijazam s njene strane. Bio sam s dve žene u svom životu, Prva je bila nezasitna, a druga lezbejka. To otkriće me nije nimalo iznenadilo, kad se u obzir uzme razlika između njene seksualne energije u nekim situacijama (dok priča i slično) i energije u krevetu."

3. "Entuzijazam (vidljivo uživanje i trud), otvorenost (da mi sedne na lice bez oklevanja i radi neke stvari koje se neki ljudi boje) i komunikacija vode odličnom seksu."

4. "Dobar seks se svodi na entuzijazam s obe strane. To je najvažniji faktor, ne želim samo da stavim, želim i da njoj bude super. Takođe, bilo bi super kad bi mi tačno rekla šta želi."

5. "Kad zna moje fetiše, kad je entuzijastična i kad sama pokrene inicijativu."

6. "Najbolji seks koji sam imao je bio kad sam vodio ljubav."

7. "U principu, kad pitam devojku šta želi da joj radim, a ona mi kaže da radim šta god hoću i da će mi reći ako joj postane neprijatno – znam da će mi sa njom biti dobro. Najbolji seks koji sam imao u životu bio je zapravo potpuno životinjski seks. Samo nekoliko puta u životu mi se to dogodilo i za takvo nešto treba imati partnerku koja je jednako napaljena kao i ti. Tu se sve stavlja sa strane, feromoni ispune sobu i kao da se dve životinje rvu. Grub seks u raznim pozama dok me ona grize i grebe. Mnogo znoja i telesnih tečnosti. Rekle su mi da je i njima to bio najbolji seks u životu. Uz to, važno je i kakva osoba ti je partnerka. Da li je sebična, ponosna, dominantna… U pola sata seksa saznaš više o osobi nego u godinama poznavanja."

Index.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter