Izvor:
12.05.2017 u 21:51
0

Da li će spavati sa muškarcem, kakvu vezu očekuju… OVAKO ŽENE DONOSE ODLUKU!

Svaka žena na početku veze dolazi u situaciju kada treba da proceni da li taj odnos ima perspektivu i da li će se i kada upustiti u intimne odnose sa novim partnerom.

Ako ste se pitali šta je to što dame ponajviše traže kod muškarca, magazin Sanšajn će pokušati da nam pruži ključne odgovore.

Tim saradnika rešio je da anktetira više od 2.000 žena, starosti od 18 do 35 godina, koje su istakle najpoželjnije osobine kod jačeg pola.

Kada je reč o izgledu, karakteru i novcu, 89 odsto žena se složilo da im je najvažniji karakter, odnosno istakle da je ličnost partnera stavka koja predstavlja osnovu svega. Ostale zanimljive podatke istraživanja prenosimo vam u celosti:

Karakter – 89 odsto

Finansijska sigurnost – 77 odsto

Dobar izgled – 75 odsto

Ljubav prema putovanjima – 69 odsto

Dobar smisao za humor – 62 odsto

Želja da zasnuje porodicu jednog dana – 50 odsto

Ima vozačku / poseduje automobil – 47 odsto

Seksualno iskustvo / libido – 44 odsto

Komunikativnost i društvenost – 41 odsto

Životni ciljevi i ambicije – 38 odsto

Izvor: jutarnji.hr
Foto: Superzena, Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter