Izvor:
13.05.2017 u 03:41
0

BUDITE BEZ BRIGE! Od ovoga zavisi koliki će muškarac imati PENIS!

Prema poslednjim istraživanjima naučnika sa Univerziteta u Edinburgu, genetika je definitivno razlog broj jedan zašto neki muškarac ima manji, a neki veći penis.

Naime, tokom prvih sedam nedelja razvoja fetusa, i muški i ženski izgledaju isto. Ako ste dobili Y hromozom od oca, tokom osme nedelje počeće da vam se razvijaju testisi i druge komponente muških genitalija, uključujući tu i penis.
Ako ste kojim slučajem dobili X hromozom sa onima koje ste nasledili od majke, dobićete set jajnika i ženskih genitalija.

Muškarci imaju jedan X hormozom, a žene dva. S obzirom na to da dečaci uvek naslede taj hormozom od majke i njegova selekcija je uvek nasumična, to može da objasni zašto je jedan brat nasledio gene za veliki penis, a drugi za prosečan, piše "Telegraf".

Ipak, definitivno je ustanovljeno da ako otac ima veći penis, i sin će imati veći.

Genetiku međutim mogu izmeniti spoljašnji faktori prilikom rasta muškarca, dakle u dečačkom dobu.

Kako se vaše telo razvija, hormoni kojima ste izloženi mogu da utiču na rast.

Mogu da povećaju dužinu i obim penisa, ali isto tako sticajem nekih okolnosti u razvijanju mladog čoveka, mogu i da mu smanje "ponos".

Naučnici iz Edinburga došli su do mnogih važnih rezultata istraživanja, ali kako god da okrenete, na kraju velika većina muškaraca ima penis dužine 12-15 centimetara i to je nepobitna činjenica.

Izvor: Kurir
Foto: kucnilekar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter