Izvor:
14.05.2017 u 15:15
0

NADMUDRILA GA: Slao joj fotografije GENITALIJA, ona mu spremila OSVETU koju nikada neće zaboraviti!

Tara Nataša iz Kardifa nije mogla da izađe na kraj sa muškarcem koji joj je slao eksplicitne fotografije, pa mu je na zanimljiv način dala do znanja da ne želi da ima ništa s njim.

Kada više nije znala šta da učini, odlučila je da mu da adresu kako bi je mogao posetiti. To naravno nije bila njena prava adresa, ali pravo je čudo da je uopšte poverao jer mu je dala adresu Bakingemske palate.

"Bilo je oko 1 ujutru kada mi je na Snepčet poslao dve fotografije na kojima je potpuno go i jednu fotografiju svog ozarenog lica uz pitanje da li ću biti budna ako dođe da me poseti. Odgovorila sam mu "Naravno", a on to uopšte nije shvatio kao moj sarkazam. Prihvatila sam igru i nastavila da se pretvaram kao da on upravo dolazi kod mene. A onda mi je na pamet pala jedna ideja. Zapitala sam se gde bih mogla da ga pošaljem", ispričala je Tara.

Nije verovala da će tamo krenuti, ali je okušala sreću.

"Već je bio u automobilu, vozio se valjda po svom kvartu kada sam mu poslala adresu palate. Za 40 minuta mi je napisao: Tu sam!", izjavila je.

Kada joj je javio da je stigao, raspitivao se na prilazu u palatu da li tu živi devojka po imenu Tara. U poruci mu je poslala sliku nasmejane kraljice, ali on i dalje nije shvatao. Tek kada su mu na prilazu rekli gde je, uspeo je da poveže priču, a onda je potpuno izgubio kompas.

Najpre joj se žalio na to koliko je potrošio novca i goriva da bi došao misleći da će nju videti, a kako se ona nije čak ni sažalila. Onda se pretvorio u osvetnika, pa je počeo da joj preti. Blokirala ga je, a priču je odlučila da objavi na Fejsbuku kako bi podržala sve žene koje dobijaju ovakve fotografije.

"Zašto je seksualno zlostavljanje ako neko ženu pipa na ulici, a nije ako ženama porukama šalje genitalije", zapitala se Tara.

bulevarb92
foto:Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter