Izvor:
14.05.2017 u 18:07
0

DOKAZANO: Žene traže muškarca koji liči na nihovog BRATA!

Žene traže partnere koji ih podsećaju na njihove očeve je teorija koja pada u vodu. Posljednje istraživanje pokazalo je da žene traže partnere koji liče na njihovu braću.

U sklopu studije objavljene u magazinu "Evolution and Human Behaviour" ispitanici su dobili sa jedne strane fotografiju brata neke žene, a sa druge fotografije braće poznatih osoba i fotografiju njenog partnera. Potom su među tim fotografijama morali da pronađu lice koje je najsličnije bratu neke žene. Naučnici su zaključili da postoje "jasni dokazi fizičke sličnosti između brata i partnera žena".

Naime, to su zaključili jer je 27 odsto ispitanika izabralo fotografiju partnera kao najsličniju bratovoj, umesto očekivanih 25 odsto. "Naše istraživanje ne tvrdi da to važi za svaku ženu, ali partneri su imali suptilnu sličnost sa braćom", rekao je autor studije Tamsin Sakston za "The Independent".

Samo nije rečeno šta sa ženama koje nemaju braću!

Izvor: B92.net/Superžena

Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter