Izvor:
14.05.2017 u 18:30
0

SAVETI ZA IZLASKE IZ 1938: Proverite da li i dalje pale!

Dame, ako želite da pronađete muža, ponašajte se u skladu sa ovim pravilima- pisalo je 1938. godine u magazinu "Click Parade". U njemu se našao veliki vodič za izlaske sa detaljnim uputstvima za devojke. Ako uzmemo za istinitu pretpostavku da je to tada bilo ozbiljno štivo, danas ova pravila ne važe. Ipak, podsetimo se kako je bilo nekada.

Ne pričajte o odeći i ne pokušavajte da opisujete svoju novu haljinu muškarcu.

Udovoljavajte mu i laskajte pričajući o stvarima koje njega zanimaju.

Ne razgovarajte previše sa konobarom. Muškarac zaslužuje i želi svu vašu pažnju.

Muškarci ne vole kada devojke pozajmljuju njihovu maramicu i zamažu je karminom. Šminkajte se dok ste same, a ne tamo gde vas on može videti.

Nemojte da budete sentimentalne i ne pokušavajte da ga naterati da kaže nešto što ne želi tako što ćete manipulisati njegovim emocijama.

Muškarci ne vole suze, posebno ne na javnim mestima.

Nemarna žena nikad neće privući džentlmena.

Ne pričajte dok plešete, jer kada pleše, muškarac želi da pleše.

Nemojte da budete previše prisne sa svojim pratiocem na izlasku tako da ga dodirujete u javnosti. Svako otvoreno pokazivanje emocija je odraz lošeg vaspitanja i to muškarca najčešće ponižava.

Nemojte napadno da razgovarate sa drugim muškarcem. A vrhunac bi bio da se onesvestite od previše alkohola. Ako padnete u nesvest zbog previše pića, tada vas vaš pratilac verovatno više nikada neće pozvati da zajedno izađete.

Spremajte se u svojoj sobi, čuvajte se. Budite spremne kada muškarac dođe po vas, ne dozvolite da vas čeka i dočekajte ga sa osmehom.

Ne koristite retrovizor u kolima da popravite šminku. Muškarcu je on potreban za vožnju i nerviraće ga što mora da se okreće da bi video šta je iza njega.

Ako vam je potreban grudnjak, nosite ga. Ne povlačite suknju ka gore i pazite da vam se čarape ne zarozaju.

Izvor: B92net/Superžena

Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter