Izvor:
16.05.2017 u 21:59
0

DŽABA SE OPTEREĆUJETE: Ovo su stvari koje momcima nisu bitne!

Nova frizura, a on ponovo nije primetio?

Sigurni smo da se svaka devojka bar jednom susrela s ovim "problemom", a verujemo i da je frajeru koji nije primetio održala predavanje nakon toga. Muškarci jednostavno ne primećuju neke stvari, a umesto da u tome uživaju, žene im često ukazuju upravo na njih. Ovo su stvari koje bi retko koji muškarac video sam od sebe, a koje ipak vidi zahvaljujući ženama.

Izrastak

Dok žene o izrastu razmišljaju kao o najgorem neprijatelju, muškarci skoro nikad ne bi primetili, a i da primate nikad im ne bi smetao.

Celulit

Čak i ako ga vide, verovatno ga ne smatraju toliko užasnom pojavom kao žene. Naravno, ako imaju posla sa ženom koja konstantno paniči zbog celulita, počeće da ga primećuju.

Urasle dlake

Dlake su još jedna kategorija o kojoj žene razmišljaju mnogo više nego muškarci – dok nama urasla dlaka može pokvariti ceo doživljaj seksa, muškarci u većini slučajeva ne bi ni primetili da im nismo rekle za nju.

Zgužvana suknja

Još jedna stvar koju bi retko koji muškarac primetio da pored sebe nema ženu koja stalno ponavlja da joj se suknja zgužvala.

Mitiseri

Dok žene muku muče da sakriju bubuljice ili mitisere koji su se pojavili u najgore moguće vreme na najgorem mogućem mestu, prosečni muškarac ne bi nikad videli.

cosmopolitan.rs
Foto:Superzena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter