Izvor:
20.05.2017 u 18:02
0

DA LI ZNATE? Šta se desi ako često masturbirate

Da li česta masturbacija utiče na želju za seksom i koliko je previše masturbiranja?

Ne, masturbacija vam neće ublažiti želju za seksom, ali nije ni nenormalo da uz redovan i dobar hopa-cupa imate malo i gore-dole.

To kaže nekoliko studijau kojima su učestvovali muškarci, a zaključak je ovakav: oni koji imaju redovan seks sa kojim su zadovoljni često i masturbiraju, ali ipak nešto ređe od muškaraca kojima seksualni život nije dobar ili uopše nemaju partnerku.

Samim tim zaključak je da vam masturbacija neće ometati ni seksualnu želju ni sam kvalitet seksa, ali ipak – oprez.

Ne preterujte.

Povrede

Ne moraju da se pojave rane ili požari, ali sitna pucanja kože na penisu, znak je da ste možda stvarno preterali. To vam vaš saputnik poručuje da ga malo ostavite na miru da se odmori.

Ubijate erekciju

Sve što je previše ne valja, pa tako i maltretiranje penisa na solo može može imati uticaj na vaš seksualni život tako da vam doživotno uništi šansu za kvalitetan seks.

Kako?

Tako što ćete naviknuti na jedan osećaj, taj osećaj koji pružate sami sebi, pa će vaš mozak kasnije "zaplakati" za poznatim osećajem uzbuđenja – vašom rukom.

Utiče na život

To je tako lako dostupno i lep, ali ako naviknete to da radite često, svaki dan, nekoliko puta dnevno – imaćete ozbiljnih životnih problema.

Možda ne baš u početku, ali navika je gadna navika, a vrhunac tako lep, pa bi vam se moglo desiti da umesto izlaska i eventualnog upoznavanja sa budućom partnerkom "zaglavite" kod kuće.

Dajte šansu potrazi.

Ne možete prestati da mislite na "njega"

Samo jedna reč – zavisnost, a zavisnost o bilo čemu nije dobra.

Možda više ne možete da napravite dete

Istraživanja kažu da svakodnevna masturbacija smanjuje količinu sperme za čak 50 odsto. To nije trajno, ali… vi vidite da li želite jednog dana da imate porodicu i ženu spremnu na akciju u krevetu, ili vam je draže da budete solo i da se trljate solo.

Izbor je samo vaš.

Sve se ovo odnosi samo na "previše" masturbacije, koja je inače vrlo zdrava, samo znati meru.

izvor: alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter