Izvor:
21.05.2017 u 13:35
0

MUŠKARCI, VELIČINA NIJE VAŽNA: Potrebno je samo da ga NABAVITE!

Neki muškarci ovo znaju već odavno, a ovih dana je to potvrdilo i istraživanje provedeno na 1000 žena.

Ako želite izgledati više seksi, inteligentnije i pouzdanije, sve što vam treba je – pas.

Ženama uključenima u istraživanje pokazane su fotografije muškaraca koji imaju mačku, psa, i onih koji na slici nemaju ljubimca.

Ovi bez ljubimca su najgore prošli, muškarci s mačkom su ocijenjeni kao 13.4 posto privlačniji, a oni sa psom su bili čak 23.8 posto privlačniji ženama.

Naravno, nije sve stalo na seksipilu – žene su se izjasnile da muškarce sa psima smatraju pouzdanijim i lojalnijim partnerima, ali i inteligentnijim ljudima jer zbog ljubimca imaju izraženije vještine komunikacije.


Odgovornost se također našla na popisu, a čini se da upravo pas ženi daje do znanja da je muškarac upravo takav – odgovoran.

Još jedna dobra vijest – veličina nije važna. Jednako su dobro prošli muškarci s malim, srednjim i velikim psima.

Izvor: Index.hr

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter