Izvor:
21.05.2017 u 17:51
0

OVAKO ŽENE LAŽU MUŠKARCE: Evo čime se sve služe da bi spasile brak!

Male bele laži žene često koriste da bi spasile svoj brak i nešto sitno sakrile od svojih muževa. Istina može biti veoma surova stvar, pogotovo kada je kažete u pogrešnom trenutku.

Verovatno bi ponekad trebale da ćute, ali to bi ženama bilo veoma teško.

Ovih 8 laži žene izgovaraju svojim muževima, da bi njihov brak bio jači:

Seks je bio fenomenalan

Previše se očekuje od jedne žene, majke dvoje male dece i nekog ko radi veoma zahtevan posao. Ponekad ženi nije do seksa, koliko i njenom mužu. Ona zna da ga to čini srećnim i ne želi da se on oseća loše, ako bi ga odbila.

Učiniće to i reći će da je bilo fenomenalno iako tako ne misli, jedino što želi je da zaspi što pre.

Ne nisi se ugojio

Situacija kada on konstatuje da ima kilažu kao kad je bio mlad, a više je nego očigledno da se ugojio. Žena želi da ga pusti da veruje u neku svoju istinu, ne kaže mu šta misli o kilaži konkretno.

Ona ga ipak voli onakvog kakav jeste, i ne brine je višak kilograma.

I dalje si najpoželjniji muškarac

To je bilo nekada, sada su tu neki drugi najpoželjiniji muškarci. Naravno da žena to neće reći svom mužu, ona ga voli i ne želi da ga povredi.

Radije mu kaže da je bogom dan za žene, privlačniji nego ikada i da je za nju on uvek broj jedan.

Volim poklone koje mi kupuješ

Neverovatno, ali postoje muževi koji toliko dugo žive sa svojim ženama, ali nemaju predstavu o tome šta one vole. Tako da su greške pri kupovini poklona veoma česte.

Ali namera je bitna i žene se svaki put oduševe, kao da su baš to želele od njih.

Ne smeta mi što izlazi sa prijateljima

Naravno da ženama to smeta. Bilo bi joj draže da joj pomogne oko dece i kućnih poslova, nego da se sutradan bori sa njegovim mamurlukom.

Ali, one to neće izgovoriti. Svakako će reći da bi njen muž trebao da izađe i da se lepo provede sa prijateljima.

Nije nova garderoba, imam je odavno

Ovo je laž svih žena kupoholičarki. Nisi video, imam ovo ko zna koliko dugo, ali je nisam nosila. Mnogo je jednostavnije tako nego se raspravljati oko toga šta će im deset crnih haljina, ili iste cipele u pet boja.

Pa sve i da imaju volju da objasne, oni to ne bi razumeli.

Volim kako kuvaš

To jelo nema ukusa, i ne izgleda kao nešto što bi probale, ali to urade. Jednostavno ne žele da ga uvrede i da kažu da je bolje da su one kuvale bar bi bilo jestivo. To nikako, zahvale se i kažu da je divno.

Žene ipak cene trud muškarca, a oni, do neba se uzdignu od sreće. E to je divno videti.

Radujem se zbog tvog novog posla

Super, veća mu je plata, skoro duplo. Tačno, ali i duplo manje vremena će provoditi kod kuće sa ženom, a deca ga skoro pa neće ni viđati. One će ga podržati, i ovaj put reći što ne misle.

Ne bi mogle tek tako da stanu na putu njegovom napretku u karijeri.

Naravno to su sitne laži, ništa s namerom da naprave ozbiljne probleme. Kada vidite njegov osmeh, pa to nema cenu, već ste i zaboravile da se sa nečim niste slagale i da ste malo lagale.

To rade i muževi, nisu žene ni lukavije ni slatkorečivije od njih.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter