Izvor:
22.05.2017 u 19:11
0

SASEČITE VEZU U KORENU: Ovo su signali da ste mu samo privremeno rešenje!

Privremena rešenja nisu nužno loša stvar, samo je važno da su svi svesni da su privremena. U vezama to nije uvek lako prepoznati, a ovo su znakovi da si frajeru s kojim se viđaš baš to – samo privremeno rešenje.

Još uvek vas nije predstavio kao svoju devojku…

Sasvim je logično da u prvoj nedelji neće da vas predstavi svojoj užoj i široj familiji, ali ako se viđate već neko vreme i još uvek nemate definisan status, najverovatnije da ga nećete ni imati. Možda vas koristi samo kako bi preboleo bivšu ili našao svoju gospođicu Pravu. U svakom slučaju, ukoliko vam nisu najjasnije njegove namere, pitajte. Nemojte dozovliti sebi da vas zavlači samo zato što niste želele da pokrenete razgovor.

Iritiraju ga sve vaše mane koje bi trebalo da mu budu simpatične

Ukoliko nema strpljenja za vaše male "gluposti" i zamera vam baš na svemu, najverovatnije nije zaljubljen i sve osim fiičkog kontakta ga nervira.

Flertuje s drugim ženama (bez srama)

Ne trudi se da sakrije simpatije prema drugim devojkama i ne razume zašto vam to toliko smeta. Ovo je jedan od najočitijih dokaza da ne planira sa vama ništa ozbiljno i ako ste se do sada tešile, vreme je da shvatite da vas želi samo na kratke staze.

Ne uključuje te u druženja sa porodicom ili prijateljima

A i zašto bi vas uključivao kada vas ne predstavlja kao svoju devojku, flertuje sa drugim devojkama i skoro sve ga kod vas iritita.

Nikada mu niste PRVI PLAN

Bolje je na vreme da pobegnete iz ovakvog odnosa dok stvari ne postanu još komplikovanije.

cosmopolitan.rs
Foto: Twitter/portalmenopauza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter