Izvor:
23.05.2017 u 21:11
0

IZBEGAVAJTE SEKS U OVIM SITUACIJAMA: Ukoliko se upustite, zažalićete! (foto)

Zabluda je da seks može popraviti odnos u kom jedna strana ne želi zajedničku budućnost.

Ako primetite jednu ili više od navedenih situacija u odnosu s partnerom, seks je bolje zaobići.

1. Ako zapravo ne želite seks

Ako niste sigurni da li biste pre imale seks ili gledale seriju, nemojte se forsirati. U slučaju da vam je neprijatno zbog nečega što vaš partner radi, najbolje je lepo mu objasniti da vam to ne odgovara. U svakom slučaju, forsiranjem seksa nećete se ni zabaviti, a ni dobro osećati.

2. Ako se nadate da ćete mu se više sviđati

Ako izlazite s nekim za koga niste sigurni koliko mu se sviđate i imate li budućnost, nemojte forsirati seks kao način na koji ćete ga impresionirati. Ta strategija je retko učinkovita, šta više, češće je udaljavanje nego zbližavanje. Ako to nije to – prekinite i tražite dalje.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter