Izvor:
05.06.2016 u 02:21
0

DA LI STE SA PRAVOM OSOBOM? Ovo su pokazatelji da ste idealni jedno za drugo

Više je znakova koji pokazuju da bi vaša veza mogla potrajati. Naravno, sve zavisi i od osobe do osobe, ali ovo je nekoliko univerzalnih pravila koja pokazuju da vaša veza ide u dobrom pravcu.

1. Oboje ste pozitivni ljudi
Čim je samo jedan partner optimističan i pozitivan, šanse da će veza uspeti su puno veće. Bitno je gledati život sa svetlije strane i verovati da će sve biti dobro.

2. Dopisivanje ste sveli na bitni minimum
Važnija je komunikacija uživo nego preko aplikacija. Dosadašnja istraživanja pokazala su da se parovi, koji se puno dopisuju, češće osećaju nezadovoljnije u vezi.

3. Smanjili ste korišćenje društvenih mreža
Naravno da volite pogledati što se događa na vašim društvenim mrežama, ali shvaćate da to oduzima mnogo vremena koje biste radije iskoristili u dvoje. Osim toga, oni koji mnogo vremena provode na Fejsbuku češće se svađaju zbog količine vremena, sumnje, ljubomore…

4. Volite da se mazite

Nije samo seks bitan već i koliko uopšte volite telesnu bliskost. Sasvim je prirodno grliti i maziti voljenu osobu, a to puno govori i koliko ste srećni kada ste zajedno.

5. Svađate se umesto da držite emocije u sebi
Puno je bolje izbaciti to iz sebe, nego ćutati i pustiti da se zameranje nakuplja. Naravno, bitno je i da se svađate razumno, bez vređanja.

6. Seksualni život vam je dobar
Ako i nakon faze 'medenog meseca' još uživate u redovnom seksu, znak je da zaista volite biti jedno s drugim.

7. Slični ste
Na duge staze je bolje da ste slični nego različiti jer ćete zajedno uživati u slobodnom vremenu.

8. Različito trošite novac
Ako ste vi rasipni, a on škrt, verojatno ste savršeni jedno za drugo. Jedna američka studija otkrila je da ljudi za životnog partnera nesvesno biraju svoje krajnje suprotnosti kada su u pitanju finansije.

9. Smejete se istim šalama
Na stranu sve, ali ovo je među najbitnijim faktorima. Zajednički smisao za humor održavaće vas u svim situacijama, i u svađama, i u sreći i u tuzi.

10. Oboje ili volite popiti ili ne volite uopšte
Različiti parovi kada je u pitanju koja čašica alkohola teško se mogu razumeti. Oni koji će zajedno uživati u vinu ili pivu ili oni koji uopšte ne vole alkohol mnogo će se bolje razumeti.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter