Izvor:
25.05.2017 u 10:04
0

PROVERITE: Način na koji se držite za ruke govori mnogo toga o vašoj vezi!

Međuljudski odnosa su jedan od najvažnijih delova života.

Sa svojim partnerom, decom ili prijateljima – kvalitet odnosa često određuje kvalitet života. Kako bi se bolje procenio sopstveni odnos, dovoljno je obratiti pažnju na male stvari. Na primer, način na koji držite ruku partnera.

Evo šta način na koji se držite za ruku sa svojim partnerom otkriva o vašem odnosu:

1. Dlan o dlan

Možda je jedan od najčešćih vrsta! Ko u ovom slučaju bude sa gornje strane, on takođe ima sličan, dominantni, položaj i u vezi.

2. Zamršeni prsti

Parovi koji vole ovaj položaj ruku, žele uvek biti što bliže jedno drugom. Oni su veoma povezani putem čisto fizičke privlačnost, ali takođe, i mnogo dublje. Nemaju problema s tim, da dragoj osobi pokažu svoju ranjivost.

3. Oslonac za prst

Oba partnera su nezavisne ličnosti koje imaju svoje lične strasti i interese izvan odnosa. Uživaju u samostalnosti i važno im je da sačuvaju neku slobodu. Ali ipak, postoji duboka veza u odnosu to dvoje ljudi.

4. Držanje za prst

Ovde je po sredi veoma opuštena veza! Možda ne izgleda tako intimno, ali je zapravo vrlo romantična i uigrana.

5. Preko ramena

Radi se o jako bliskom odnosu. Ovo je mnogo više od prostog držanja za ruke. Ovde se kontakt prenosi i na celo telo. Deluje zaštitnički, jer prebacivanjem svoje ruke preko ramena, odajete utisak zaštitnika.

6. ”Pasivno” držanje za ruke

U ovom slučaju, partner odlučno uzima ruku onog drugog. Nema oslanjanja jedno na drugo, i sve deluje jako nedefinisano. Nije iskazana nikakva naklonost jednog prema drugom, i emocije slabo dolaze do izražaja.

7. Moja damo

Često viđan na venčanjima, i u filmovima u kojima se prikazuju kraljevski balovi i poziv na ples. Svedoči o zdravoj vezi, punoj poštovanja, koja ja izgrađena na poverenju i divljenju.

8. Olabavljeno držanje za ruku

Možda najsamouvereniji način držanja za ruku. Pokazuje veliko poverenje između partnera i vrlo stabilan odnos. Iako je stav vrlo opušten, opet je intiman i daje priliku da se približite još bliže partneru.

9. Držanje za zglob

Ovaj pokret se može činiti pomalo agresivan. Zapravo je suprotno: ovde nisu isprepletane samo šake, već i cela ruka. Dakle, stav je i više nego intiman i strastven.

Izvor: LittleThings
Foto: Twitter/HronoIshrana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter