AKO NE ŽELITE DA GA IZGUBITE: Ovo su stvari koje bi trebalo da mu priznate!

 

Postoje situacije koje jednostavno ne smemo da krijemo na početku veze. Sledećih 8 stvari otkrijte mu na vreme kako ne biste došle u nezgodnu situaciju.

Gledanje filmova za odrasle

Svi ponekad pogledaju filmove za odrasle. Verovatnoća da to i on radi prilično je velika, zato nema potrebe za krijete ako povremeno bacite pogled na neki erotski ili porno film. Kladimo se da će ova činjenica obradovati.

Dugovi

Nije ni na kome da sudi o vašim dugovima, jer samo vi znate zašto ste ih napravili i ne treba da se stidite toga. Uostalom, ukoliko vam predloži putovanje ili nešto slično što iziskuje troškove, moraćete da objasnite zašto ne možete da priuštite sebi takav luksuz.

Higijena

Nema svrhe da svaki put pre njegovog dolaska ubrzano sređujete stan – jednom će sigurno doći nenajavljen, a tada nećete moći da sakrijete svoju naviku. Poželjno je da održavate higijenu u stanu, ali ne mora sve da bude na svom mestu.

Pušenje

Ukoliko ste strastveni pušač, predlažemo da to kažete svom partneru. Nema poente da ulazite u vezu u kojoj ćete se predstavljati u drugačijem svetlu. Stalno će vam u mislima biti cigareta, a posle nekog vremena razmišljaćete samo o tome kako da se rešite partnera da biste smirili svoju zavisnost.

Ljubomora

Najbolji savet je da ne budete ljubomorni, ali to je lakše reći nego učiniti. Zato je bolje da odmah kažete ako imate problema sa preteranom ljubomorom, možda će vam pomoći da to i prevaziđete zajedno.

Politička i religijska uverenja

Ukoliko ne želite da promenite svoje stavove koji imaju veze sa politikom ili religijom, onda je bolje da ih suptilno iznesete na početku veze. Jer, ukoliko se vaši stavovi drastično razlikuju, to može biti ozbiljan problem u budućnosti. Zato je bolje da znate kako ono drugo razmišlja – bolje sprečiti nego lečiti.

Zdravstveni problemi

Nemojte kriti zdravstvene probleme, za početak zato što se to i ne može sakriti na duge staze. Uostalom, to i nije nešto čega bi trebalo da se stidite. Na kraju, osoba pored vas treba da zna kako da se ponaša u situaciji kada vam nije dobro.

Veštine

Ako ne znate da kuvate, zamenite sijalicu ili slično, to je u redu. Naučićete! Veza ne treba da se zasniva na sitnim lažima!

Izvor: alo.rs
Foto: 
Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro