Izvor:
29.05.2017 u 00:57
0

U SVAKOM DELU STANA: Seks poze za kuhinju, hodnik, kupatilo!

Ne ograničavajte se na seks samo u spavaćoj sobi. Iskoristite sve delove stana, a kao bonus neka vam posluži kuhinja, blizina frižidera, hrana koja može da bude podsticaj za oboje.

Hodnik Ovo je najuzbudljivije mesto – jer pretnja da neko može da uleti čini stvari zanimljivijim. Poza: Okrenite se prema vratima i poduprite rukama, a telom se odmičite od vrata. On neka bude iza sa rukama na vašem struku.

Kauč u dnevnoj sobi Dok taju reklame na TV iskoristite svaki trenutak. Poza: Neka vaš partner sedne na kauč i osloni se leđima. Sedite mu u krilo raširenih nogu, a kolena neka budu uz njegove grudi. Polako se nagnite iza i spustite dlanove na pod.

Kuhinja Zbog hladne površine kuhinjskog elementa ili stola, senzualni užitak biće još intenzivniji jer stimuliše živce u svakom delu kože. Poza: Sednite na kuhinjski deo, a on neka vam stane između nogu. Sedeći možete i da privučete kolena ka grudima. Partner neka stane između vaših nogu.

Kada samo za vas Kupanje udvoje može da bude izuzetno zavodljivo. Poza: Neka vaš partner legne i osloni glavu o ivicu kade, a vi sednite na njega. Omotajte gležnjeve oko njegovih potkolenica. Nagnite se napred i oslonite rukama iza njegove glave što će vam dati potporu za gibanje. Igrajte se toplinom i povremeno uključite hladnu, a povremeno vruću vodu.

Super žena
foto arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter