Izvor:
29.05.2017 u 18:26
0

STRUČNJACI TVRDE: Ovako izgleda muškarac kome žene padaju pod noge! (foto)

Nije tajna da muškarci vole plavuše i preferiraju ih više nego brinete, a filmovi, televizija i časopisi ne trude se da opovrgnu tu teoriju.

Jedno istraživanje odlučilo je da odgovori na pitanje kakav se tip muškarca sviđa ženama. Crnokos, smeđokos ili plavokos, pitanje je sad.

Vole li žene više tamnokose ili plavokose muškarce?

Odgovor na to pitanje potražila je jedna popularna veb stranica za upoznavanje partnera. Napravili su istraživanje u kom je sudelovalo 145.000 njihovih muških pretplatnika. Ustanovili su da muškarci s crnom i smeđom kosom imaju izrazito bogat društveni život i mesečno odlaze na desetak sastanaka, za razliku od plavokosih muškaraca koji u proseku odlaze na dva mesečno.

Na temelju analize baze podataka napravili su profil idealnog partnera prema kom savršen muškarac ima tamnu kosu, smeđe oči i prosečno telo, visok je 182 centimetra, ne puši, nema dece i zarađuje više od 200.000 dolara godišnje.

Kao primer poznatih muškaraca koji imaju sve potrebne fizičke kvalitete, žene su navele Džon Hema, Patrika Dempsija, Marka Rufala i Džerard Batlera.

Zadovoljna.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter