Izvor:
29.05.2017 u 18:55
0

5 KORAKA DO ŽENSKOG ORGAZMA: Samo ih sledite!

Nemogućnost postizanja orgazma problem je koji muči i više žena nego što mislimo, a bez postizanja vrhunca seksualni odnos ne pruža ono ultimativno zadovoljstvo. Na sreću, postoje nekomlikovani načini na koji se doživljavanje orgazma može olakšati jer nijedna žena ne bi trebala biti uskraćena za taj ekstatičan osećaj.

Budite gore

Većina žena potvrdilo je da češće dožive orgazam ako su tokom seksa gore. Ova poza stimulira klitoris i žena može bolje da kontroliše ritam pokreta i da ga prilagodi sebi.

Opustite se

Lakše je to reći nego uraditi, ali ako ne možete da se opustite, verovatno nećete uspeti da doživite vrhunac. Probajte da se opuštate tako da u krevet legnete pola sata pre nego što biste išli na spavanj. Tako ćete se osećati manje iscrpljenima, pa će vam biti lakše da se prepustite i uživate u trenutku.

Sredite spavaću sobu

Kada je reč o uživanju, svima je teško da se opuste i preuste u spavaćoj sobi zatrpanoj predmetima kojima tamo nije mesto. Raščistite spavaću sobu i učinite je utočištem za vas i vašeg partnera.

Ponovo uvedite predigru

Svakodnevni život može biti oblik predigre. To ne znači da se morate pipkati u javnosti. Predigra će biti i uživanje u partnerovom društvu i isprobavanje novih, neseksualnih aktivnosti u paru. Tako ćete se još više zbližiti u svakom aspektu vaše veze, pa i u krevetu.

Probajte dublju penetraciju

Za vaginalni orgazam stavite jedan ili dva jastuka ispod bokova, što će partneru omogućiti da dublje penetrira u vas. Uvek recite partneru što vam godi i donosi užitak.

Izvor: Vesti-online.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter