Izvor:
31.05.2017 u 01:42
0

NATERALA JE MUŽA DA IMAJU SVAKI DAN SEKS TOKOM CELE GODINE: Nije mogla da zamisli šta će se desiti!

Ona je odlučila da ima seks i tokom menstruacije, nije pravila pauzu ni jedan dan.

Britanka koja je sa svojim suprugom dugo u braku i imaju troje dece, bila je nezadovoljna svojim fizičkim izgledom. Posle trećeg deteta, konačno se usudila da se pogleda u ogledalo. Ono što je videla nije joj se dopalo.

Da bi bila sigurna da je i dalje privlačna svom mužu, donela je odluku da će imati seks sa njim 365 dana zaredom.

Nema pauze

Ona je odlučila da ima seks i tokom menstruacije, nije pravila pauzu ni jedan dan. Njena deca bi imala više vremena jedni za druge, a ona i njen suprug su za to vreme bili posvećeni jedno drugom.

Slika o sebi joj je pravila veliki problem

Trebalo joj je vremena da prihvati svoje golo telo, a da pritom samoj sebi ne izgleda kao da je prekrivena debelim jorganom. Pitala se da li se njen suprug seća kada ju je video golu. Od tada je prošlo mnogo vremena.

Nije se više skrivala

Odlučila je da više ne isklučuje svetlo kada ima seks sa svojim suprugom. Prestala je da krije svoje telo ize široke odeće i odlučila je da se tuširaju zajedno. To joj je bilo veoma zabavno.

Efekat

U početku je osećala da joj je seks dužnost. Kako su meseci prolazili, počela je da se opušta i da mnogo više uživa. što je više seksa imala, toga je više želela.

Rezultat

Seks koji je Britani imala sa suprugom 365 dana, nije se završio. Oni to i dalje rade, iako je godinu dana prošlo. Ona je zaključila da nikada nije bila srećnija nego što je danas.

Kako zbog svog tela, tako i zbog odnosa koji ima sa suprugom i rado preporučuje parovima ovakav način funkcionisanja.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter