Izvor:
31.05.2017 u 15:42
0

Odgovorite na ova pitanja: Saznajte da li ćete raskinuti za 6 meseci!

Kako se ne biste našli u vezi koja ne vodi nikuda i raskid je neminovan, dovoljno je da odgovorite na ovih 6 prostih pitanja i uz pomoć veštačke inteligencije dobićete odgovor u vezi sa tim koliko će ona trajati.

Naravno, rezultati nisu finalni jer niko ne može da zna koliko dugo će neka veza opstati, niti koliko truda je uopšte potebno za njeno održavanje.

Ipak, sve jeste bazirano na naučnim saznanjima o tome šta parove čini srećnim i u dugim vezama, uz malu pomoć tehnologije.

Primera radi, osobe koje imaju decu mlađu od 5 godina imaju veći rizik za prekid veze zbog stresa, dok osobe sa starijom decom imaju veće šanse za dugu i srećnu vezu.

Odgovorite na 6 pitanja i saznajte koliko dugo ćete biti u vezi

Happytv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter