Izvor:
07.06.2017 u 15:25
0

UNIŠTAVAJU SREĆU: Ovo su glavni uzroci propasti svake veze!

Ko god se bori sa propalim brakom ili nesrećnom vezom razumeće koliko su ove činjenjnice važne:

1. Ne njegujete prijateljstva izvan veze
Vaš partner je ujedno i vaš najbolji prijatelj? To je lepa stvar, ali ako vam je on jedini prijatelj tu nastaju problemi. Prijateljstva van veze su veoma važna za funkcionalnu vezu, sudeći prema ekspertima.

2. Nema dodira ili su veoma retki
Poljubac u obraz, ako ga i uopšte ima i povremeni seks pri posebnim prilikama nisu nikako dovoljni za vezu na duge staze. To ne znači da to treba da radite svaki dan. Zagrljeni gledajte televiziju i jednostavno osećajte i toplinu drugoga – ta vrsta bliskosti će vas drži zajedno.

3. Prijatelji ste samo s nesretnim parovima
I ostali parovi mogu imati loš uticaj na vašu vezu: Na primer, ako se samo družite s nesretnim parovima, njihovo nezadovoljstvo može prijeći i na vas. S druge strane, sretni parovi vam mogu biti primer.

4. Ne delite kućne poslove
Imate osećaj da ste stalno u kuhinji? A on se ljuti jer je on taj koji svaki put mora da izbaci smeće i koji posprema uvek iza vas? Mnogi parovi koji ne pričaju o ovome čine veliku grešku. Za one koji razgovaraju i koji podele kućne obveze, imaće osećaj da se nalaze u fer vezi i da se treturaju ravnopravno.

5. Stalno kritizirate jedno drugo
Kada ste zadnji puta pohvalili vašeg partnera? A kada kritikovali? Razmislite što cenite kod partnera i recite mu to.

Izvor:vesti-online.com
Foto:Twitter/guddstory

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter