Izvor:
08.06.2017 u 03:28
0

IMALA SAM AVANTURU ZA JEDNU NOĆ: Komšinica je sve videla, sad ne znam šta da radim!

Britanksa kolumnistkinja Deidre kojoj se žene obraćaju za pomoć s ljubavnim problemima ove nedelje je morala da reši jedan od najčudnijih problema.

"Draga Deidre,

komšinica me uhvatila tokom seksa s mužem najbolje prijateljice. Otada mi je jako neprijatno i sramota me.

Ja sam 36-godišnja samohrana majka, a moja deca imaju deset i osam godina. Otišla sam na rođendansku proslavu svoje prijateljice i na kraju se toliko napila da me njen muž pratio kući. On ima 41 godinu. Celu večer smo pričali, plesali i flertovali, ali nismo mislili da u tome ima nešto loše. Moja komšinica je čuvala decu, platila sam joj i ponudila mužu od prijateljice da svrati da mu skuvam kafu. Počeli smo da se strastveno ljubimo u hodniku, a potom smo se svukli. Seks je bio jako uzbudljiv i strastven, a kad sam podigla pogled videla sam komšinicu kako nas gleda iz hodnika.

Zaboravila je mobilni telefon i vratila se po njega. Vrata su bila otvorena i sve je videla. Prestravila sam se i brzo pokrila. Našla sam njen telefon, a ona je otišla bez reči.

Mislim da neće reći nikome, ali ne mogu je otad pogledati u oči. Stalno se "uvaljujem" u neke nevolje. Izađem napolje, popijem nekoliko pića i na kraju se poljubim ili završim u krevetu s nekim. To nije problem kad taj muškarac nema nikoga, ali češće se događa da imaju devojke ili su oženjeni poput ovog. U to vreme nisam razmišljala, a sad me izjeda krivica. Nekoliko puta su me ulovili u preljubi, a muškarce niko ne osuđuje, dok o meni imaju razne komentare. Osećam se usamljeno i želim da promenim situaciju. Bojim se da izađem u grad da se to ne ponvi", napisala je anonimna žena.

Deidre je odgovorila:

"Muškarci koji traže seks za jednu noć obično ne žele duge veze pa čak i ako vam se sviđa taj muškarac, oni vas neće hteti viđati nakon toga i vi ćete snositi posledice. Oni pretpostavljaju da i vas vode isti principi.

Ako se seksate s njima prve noći, misliće da i vas zanima samo seks. Šaljete signale koji im daju do znanja da vam ne smeta loš tretman koji vam daju pa pripazite na to šta podstiče takvo ponašanje kod vas. Možda alkohol?

Ako da, donesite čvrstu odluku da ćete prestati da pijete kako ne biste počeli da flertujete s pogrešnim muškarcima. Izgradite umesto toga prijateljstvo koje može prerasti u pravu vezu".

Izvor: Index.hr
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter