Izvor:
09.06.2017 u 10:14
0

UČINITE DA ZAUVEK BUDE VAŠ: Ove dve reči oboriće svakog muškarca sa nogu, a nisu volim te!

Nemojte da trošite reči i nervirate se bez potrebe jer su potrebne samo dve reči da zauvek bude vaš.

Ako vam je muškarac ikada rekao da nije spreman za nešto ozbiljno i da misli da je najbolje da napravite pauzu, onda sigurno znate koliko to može biti frustrirajuće.

Uložile ste puno vremena, truda i emocija u vezu, samo da biste saznale da je sve možda bilo uzalud.

Možda vam je prvi instink da uđete u raspravu sa njim i pokušate da mu objasnite da njegovi razlozi uopšte nemaju smisla – ali nemojte to da radite.

Ako mu budete prebacivali ili objašnjavali kako stoje stvari, zvučaćete kao njegova majka. A muškarce ne uzbuđuju njihove majke.

Pre nego što nakon svega poželite da istog trenutka raskinete sa njim, pokušajte da izgovorite ovu reč – razumem te.

Ovo nužno ne znači da se slažete sa njim, već prihvatate činjenicu da ima pravo na svoje mišljenje.

U tom trenutku će vam možda ponuditi malo lošiju opciju od večne zajedničke sreće kao što je povremeno druženje i u tom trenutku bi nakon magičnih reči trebalo da izgovorite sledeće: “Drago mi je što i dalje želiš da se družiš sa mnom. Međutim, to bi mi bilo nelagodno. Volim te, ali više volim sebe”.

Nakon toga će otići nesiguran u to šta sledeće treba da kaže. Ovo nije problem jer se mukarci zaljubljuju kada su daleko od vas i zato morate da se oduprete nagonu da mu pošaljete poruku ili da ga pozovete.

Sačekajte da on dođe do vas.

Ako budete dovoljno strpljivi, sledeći put kada se budete čuli, biće spreman za ozbiljan zajednički život jer je to njegova ideja.

Ako to ne uradi, onda nikada nije bio muškarac za vas.

Izvor: telegra.rs
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter