Izvor:
09.06.2017 u 16:06
0

ŽELITE BOLJI SEKS? Odmah počnite da radite ove stvari!

Lekari vam preporučuju da ne budete pasivni kako ne biste ugrozili zdravlje, a telesne vežbe vam takođe mogu pomoći da budete izdržljiviji usvemu, pa i seksu.

Istraživanja pokazuju da su fizički aktivne osobe mnogo izdržljivije u seksu i lakše doživljavaju orgazam, od onih koji se samo izležavaju.

Trčanje, teretana i vežbanje u prirodi ubrzava protok krvi što, što dalje pospešuje veću želju za seksom. Kada stupite u odnos posle intenzivnog trenažnog procesa, shvatićete da je užitak u seksu i osećaj zadovoljstva istim znatno veći nego kada ste bili "lenje bube".

Takođe, telesne vežbe povećavaju, samopouzdanje, fleksibilnost, izdržljivost i snagu i kod muškaraca i žena, a sve to vodi boljem seksu.

Istraživanje je pokazalo da žene koje su vozile bicikl dvadesetak minuta, a odmah nakon toga pogledale "film za odrasle", imale su veće seksualno uzbuđenje od onih koje nisu vežbale pre gledanja erotskog sadržaja, prenosi portal "24 sata".

Naravno, u svemu, pa i u vežbanju treba imati meru. Nikako ne smete preterati sa vežbanjem, jer onda efekat može biti suprotan.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter