Izvor:
09.06.2017 u 16:18
0

MUŠKARCI KONAČNO PRIZNALI: Ove poze u seksu najviše vole!

Časopsis Men's Health napravio ja anketu u kojoj je učestvovalo čak 800 muškaraca. Anketa je imala samo jedan cilj – daotkrije koju to pozu osobe muškog pola najviše vole.

Sve što su učesnici morali da urade jeste da iskreno odgovore na pitanja o pozama u seksu i to u tri kriterijuma – one koje najviše vole, one koje bi najčešće upražnjavali i na kraju – one koje još nisu, a rado bi probali.

Evo šta su pokazali rezultati ove ankete.

Poze koje muškarci najviše vole:

Dogy Style – Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje. Ovo je poza u kojoj dominira muškarac i on je taj koji diktira tempo.

Jahačica – Muškarac leži na leđima, a žena sedi ili čuči nad njim. U ovoj pozi dominira žena te pokretima diktira tempo.

Misionarska poza – Žena leži na leđima raširenih nogu, a muškarac leži na njoj. I u ovoj pozi dominira muškarac.

Poze koje bi muškarci češće upražnjavali:

Jahačica – Muškarac leži na leđima, a žena sedi ili čuči na njemu, okrenuta licem prema partneru.

Obrnuta jahačica – Muškarac leži na leđima a žena čuči ili kleči na njemu, ali okrenuta leđima prema partneru.

Doggy Style – Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje.

Poze koje bi muškarci voleli da isprobaju

Seks u stojećem položaju – Muškarac stoji i podiže ženu u krilo, a ona mu obmota noge oko struka. Ova poza može se izvesti puno lakše i to uz pomoć nekog kuhinjskog elementa ili ormarića, prenosi zadovoljna.hr.

Kako možemo primetiti, muškarci ujedno najviše vole Doggy i pozu Jahačica, a to su ujedno i poze za kojima najviše žude, odnosno koje bi što češće upražnjavali. A da li bi se i njihove lepše polovine složile sa rezultatima ove ankete?

Izvor: Vesti-online.com

Foto: weloversize.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter