Izvor:
10.06.2017 u 23:05
0

NIKO OVO NE ŽELI DA ČUJE: Muškarci otkrili šta je ono što žene čini DOSADNIM!

Dosadna si – kada biste napravili spisak najgorih stvari koje možete reći ženi, ovo bi bilo pri samom vrhu. Činjenica je da muškarcima žene često postaju upravo to – dosadne, a momci otktrivaju najčešće razloge zbog čega.

Muškarci vole žene koje imaju ispunjen raspored i bez njih, a one koje se zalepe za njih jednostavno smatraju nezanimljivim i dosadnim.

1. Ne isprobavaju nove stvari

Muškarci vole žene otvorene za nova iskustva, a ako su s nekom koja ne želi da isprobava nove stvari i doživljaje, jednostavno će im dosaditi.

2. Ne slušaju

Žene koje samo pričaju o sebi i ne slušaju druge brzo postaju dosadne muškarcima. Muškarci vole da osete da im se žena divi, a ako ih ne sluša, osećaj je upravo suprotan.

3. Preuzimaju njihovu ličnost

Česta pojava kod žena koje nemaju izraženu ličnost je preuzimanje ličnosti svog partnera. Neke to rade nesvesno, neke da bi se više svidele muškarcu, a muškom rodu je to najčešće neprivlačno jer ne žele nekoga s kim se mogu poistovetiti, već nekoga u koga se mogu zaljubiti.

4. Šalju previše poruka

Činjenica je da žene jednostavno više vole dopisivanje od muškaraca, a činjenica je i da često znaju da preteraju. Muškarcima to brzo postaje dosadno jer više vole da love ženu, nego da osete da žena lovi njih.

5. Nemaju svoj život

Žene koje se u vezi posvete isključivo muškarcu brzo postaju dosadne. Muškarci vole žene koje imaju ispunjen raspored i bez njih, a one koje se zalepe za njih jednostavno smatraju nezanimljivim

Izvor:espreso.rs
Foto:Twitter/ChieftainNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter