Izvor:
11.06.2017 u 13:28
0

U KOJIM GODINAMA ŽENE NAJVIŠE UŽIVAJU U SEKSU: Nikada ne biste pogodili!

Često se veruje da devojke nabolji seksualni život imaju u dvadesetim godinama. Ipak, istraživanje aplikacije "Natural Cycles" pokazuje sasvim drugačiju situaciju.

Naime, prema ovom ispitivanju, žene u seksu najviše uživaju posle 36. godine. Stručnjaci su ispitali 2.600 žena o njihovim orgazmima, o osećaju privlačnosti i o tome koliko uživaju u seksu.

Tokom analize, odgovori su podeljeni u tri grupe: mlada (do 23), srednja (23-35) i starija (36+). Pokazalo se da se starija grupa najbolje oseća u svojoj koži, pa je osam od deset dama reklo da se osećaju seksi.

Samo četiri od deset žena iz srednje grupe je reklo da se oseća privlačnim, a sedam od deset žena mlađih od 23 godine zadovoljno je svojim izgledom.

Starija grupa pobedila je i po broju i kvalitetu orgazama – čak šest od deset žena reklo je da imaju više orgazama, koji su ujedno i bolji, za razliku od samo pet od deset žena u mlađoj i srednjoj grupi.

Žene sa 36 godina i više imaju bolji seks, pa je 86 odsto njih izjavilo da su imale odličan seks u poslednjih mesec dana. Isto je reklo 76 odsto žena u srednjoj grupi i samo 56 odsto njih iz najmlađe grupe.

Izvor: Vesti-online.com

Foto: womenshealthmag.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter