Izvor:
12.06.2017 u 12:28
0

DOBRO JE POGLEDAJTE: Jedan detalj na ženskom telu otkriva da li je sklona prevari!

Pronađite ženu koja ima buran seksualan žvot i voli da "švrlja".

Najnovija studija sprovedena nad više od tri miliona odraslih u 16 zemalja pokazala je da su žene sklone prevarama, više nego muškarci. Od svih žena, one sa tetovažom posebno vole da ulaze u vanbračne afere.

Uravo zbog toga većina muškaraca najpre prilazi devojci koja ima tetovažu na telu jer veruju da će je lakše smuvati i brže odvući u krevet. Stručnjaci za ljubav smatraju da je ovaj vid ukrašavanja tela, pokazatelj seksualne dostupnosti. Tetovaža otrkiva mnogo kada je nečija ličnost u pitanju, tvrdi osnivač sajta za upoznavanje Viktorija Milan Sigurd Vedal.

– Tetovaže su znak ličnosti, kreativnosti i pobune, a sada znamo da su znak da je osoba verovatno ima sjajan seksualni život. Ovo može izazvati svetsku potragu za tetovažama na intimnim delovima, kao što muškarci vole da otkriju stvari koje su naizgled samo za njih.

Još jedna bitnu onformaciju donela je studija – što je žena više obrazovana, to su veće šane da vara. Statistika je pokazala da je više od 70 odsto žena i preko 65 odsto muškaraca, koji su stekli više obrazovanje, bilo u iskušenju da naprave preljubu.

Istraživanje je obuhvatilo muškarce i žene svih životnih sfera, uzimajući u obzir ljude koji nisu završili srednju školu ili fakultet, preko onih koji su završii srednju školu, tehničku školu, do onih sa fakultetskom diplomom, Masterom ili doktorskom disertacijom.

U međuvremenu, pokazalo se da su najverniji bile žene i muškarci, koji su doktorirali, a zatim srednjoškolci koji su radije malo verovatno da će prevariti.

– Osobe sa visokim obrazovanjem će najverovatnije imati aferu, dok su oni sa ograničenim obrazovanjem najverniji. Ovo nam govori da visoko obrazovani najverovatnije imaju više vremena, dok je radnička klasa previše zauzeta, sastavlja kraj sa krajem i nema vremena za flertovanje – dodao je Sigurd.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/BrzeVijestiNET

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter