Izvor:
12.06.2017 u 12:42
0

PREPOZNAJTE LOVCA NA ŽENE: Ovo su jasni znaci da on želi samo da vas iskoristi!

Kod većine muškaraca možemo pronaći barem jednu manu kada prvi put razgovaramo sa njima. Svaki lovac na ženu zna da je najbolji način za impresioniranje žene upravo to ­ pustiti je da priča o sebi.

Neki muškarci traže vezu, neki neobavezan flert, a nekima je važno samo uloviti ženu i naterati je da se barem malo zaljubi pre nego što je zamene nekom drugom. Stručnjak za veze Džuli Spira upozorava na takozvane "lovce na žene" ­ oni su zgodni, šarmantni, i nemaju nikakvu nameru zadržati do jutra.

Evo kako ga prepoznati:

1. Savršen je

Kod većine muškaraca možemo pronaći barem jednu manu kada prvi put razgovaramo sa njima, ali lovac na ženu je stručan u svom poslu i zna kako se predstaviti savršenim. Žena to neće ni primetiti, čak naprotiv, pomisliće da je pronašla onog pravog ­ barem do sledećeg jutra.

2. Koristi oružje dodira

Tebi će se možda činiti da te slučajno dodirnuo po kolenu ili po ruci dok je posezao za svojom čašom, a kad te dohvati oko struka kako bi prošao pored tebe, nećeš ni sanjati da je to sve deo strategije. Većina muškaraca je na početku ipak malo suzdržanija, a muškarac koji se tako "slobodno" ponaša verovatno to radi toliko često da mu je prešlo u naviku.

3. Sluša sve o tebi

Znamo, zvuči savršeno, zar ne? Ne želimo da misliš da nisi zanimljiva, ali svaki lovac na ženu zna da je najbolji način za impresioniranje žene upravo to ­ pustiti je da priča o sebi. On će tako imati sve informacije koje želi imati, a ti o njemu nećeš znati ništa. Savršeno za beg kada mu bude potreban.

4. Upečatljiv je

Lovci na žene su uvek upečatljivi u društvu. Neki od njih će imati smešnu kravatu koja privlači poglede, neki će odabrati zanimljiv šešir, a neki će samo biti jako glasni. Lovac na žene je vrlo često kamufliran kao simpatični tip iz ekipe, a prestaje biti simpatičan čim shvati da te ima.

5. Ignoriše te

Normalan muškarac će pričati sa devojkom koja mu se sviđa i pokazati joj da mu je zanimljiva. Onaj koji lovi će je ignorisati u grupi prijateljica i pričati sa svima, samo ne sa njom. Time traži reakciju, a ako je dobije, zna da je na pravom putu.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter